Hvis du arbejder som eksempelvis VVS’er, murer eller tømrer, kender du sikkert alt for godt til bøvlede arbejdsgange i forbindelse med dokumentation af dit arbejde? Måske bruger du i dag papir og blyant, digitalkamera eller din smartphone og har gjort det i mange år? Måske er dette godt nok for dig – måske er det ikke?

Undgå lange, bøvlede arbejdsgange

Hvis du er en af dem, der gerne vil optimere dit arbejde i forhold til dokumentation, så er denne artikel lige noget for dig. Løsningen til at undgå de bøvlede arbejdsgange er faktisk lige ved hånden og kræver blot, at du downloader en app. Dokumentationen kan nemlig ske via en app, der er specialt udviklet til af registrere og gemme din dokumentation.

 

Spar tid med app-dokumetation

App-dokumentation er en god løsning for dig, der er vant til at bruge en smartphone eller en tablet – og som vil spare en masse tid i dit arbejde. App-dokumentation er nemt, hvis app’en er brugervenlig og fornuftig opbygget – og det er iKontrol-app’en. Det mener vores brugere i hvert fald – og dem har vi mange af.

Dokumentér på farten

Med iKontrols app til dokumentation kan du dokumentere, mens du er på farten – og du slipper således for de bøvlede arbejdsgange og risikerer ikke at miste dine notater eller billeder i processen. Samtidig mindsker du risikoen for at få sat noter og billeder forkert sammen.

Med iKontrols dokumentationsapp modtager dine kolleger på kontoret din dokumentation samme tid, som du indsamler den ude på lokationen. Det betyder, at der ikke er nogen spildtid ift. upload af billeder, tekstfiler mv. på den konkrete sag.

Minimer risikoen for fejl

Processen sikrer jer korrekt indsamling og reducerer risikoen for fejl. Og så sparer både du og kollegerne på kontoret en masse tid, da arbejdsprocessen forkortes og forenkles. På den måde opnår I mere tid til andre opgaver – og ingen bliver flaskehalse i processen.

Med iKontrols app til dokumentation samler du billeder, tekst og skitser på den konkrete sag og kan efterfølgende trække en pdf, der indeholder alle data på sagen. Det betyder, at du med bare et enkelt klik kan sende den samlede dokumentation videre – eller tilgå dokumentationen på et senere tidspunkt.

Har vi vækket din interesse? Og er du blevet varm på muligheden for at effektivisere din arbejdsproces med vores app til dokumentation?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.