Digital kvalitetssikring til anlægsgartnere

Med iKontrol kan du nemt lave din kvalitetssikring direkte på mobil eller tablet. Alle registreringer kommer direkte ind i virksomhedens webportal som giver et samlet overblik.

  • Branchens mest brugervenlige system
  • Generer KS-rapporten med ét klik
  • Gratis support via telefon og mail
ikontrol.dk - kvalitetssikring

Skræddersy iKontrol til din hverdag

Anlægsgartnere som dig benytter dagligt iKontrol til deres digital kvalitetsikring, registrering af ekstraarbejde m.m. Systemet kan skræddersyes til dine behov, så det er nemt for dig og dine medarbejdere at registrere direkte i app’en.

null

Opsæt kontrolplaner, kontrolskemaer og tjeklister

null

Nem afkrydsning af skemaer og tjeklister via. app’en

null

Nem generering af rapporter og kvalitetssikringshåndbog

null

Kundeportal med gratis adgang til bygherre

Buus Anlægsgartner benytter iKontrol til bl.a. modtage-, proces- og slutkontroller

Hør hvordan iKontrol effektiviserer og forbedrer deres arbejde.

ikontrol - buus

Interesseret i at høre om en løsning til din anlægsforretning?

Det er nemt at komme i gang med iKontrol. Det starter med en uforpligtende snak, hvor vi afdækker dine behov. Du kan ringe på +45 7060 5855 eller sende en mail til salg@ikontrol.dk. Du kan også sende os dine kontaktinfo, så kontakter vi dig.

Andre anlægsforretninger der anvender iKontrol til deres kvalitetssikring

Opsæt kontroller med iKontrol

For anlægsgartnere er det essentielt at opstille en proces med modtagekontrol, proceskontrol og slutkontrol, og til dette formål er iKontrol en perfekt løsning. iKontrol er et todelt system, der består af et administrationssystem og en app.

Administrationssystemet anvendes af medarbejderen på kontoret, der kan opsætte kontrolskemaer og tjeklister. App’en anvendes af anlægsgartneren på byggepladsen til afkrydsning af disse kontrolskemaer og tjeklister samt til nem fotodokumentation. Kontormedarbejderen kan desuden følge med i – og kontrollere – processen fra start til slut via. administrationssystemet samt trække relevante rapporter fra dags dato.

Yderligere kan kunder/bygherrer logge ind på iKontrols kundeportal, og de kan således også holde det forkromede overblik over processens løb.

Nem fotodokumentation med iKontrol

iKontrol tilbyder et modul til fotodokumentation, der gør det nemt for anlægsgartnere at foretage dokumentation i overensstemmelse med de pågældende kvalitetskrav. Dokumentationen kan foretages via. tekst, billeder og lyd, og du kan desuden lave specifikke noter til de enkelte billeder.

Derudover giver systemet mulighed for at at markere registreringer på plantegninger eller lister, ligesom systemet altid logger GPS-koordinatet.

Dokumentationen bliver efterfølgende sendt til iKontrols server, hvor data bliver journaliseret. Efterfølgende får du mulighed for at redigere i dokumentationen, inden du trækker den færdige rapport i en PDF-fil.

Brugervenlighed for alle

Nye systemer, der skal implementeres, kan afstedkomme en del skepsis i en virksomhed, hvor den gammeldags metode stadig er velset. Især hvis det betyder, at man skal bruge lang tid på at lære, hvordan det nye system fungerer.

Hos iKontrol vægter vi brugervenlighed højt, hvilket afspejler sig i systemet, der er nemt at tilgå for alle organisationens medlemmer. Vi tilbyder desuden undervisning, som er tilpasset den enkelte kunde, så du kan komme godt i gang med systemet.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til anlægsforretninger?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk