Digital kvalitetssikring til elektrikere og installatører

Effektivisér din hverdag med iKontrol. Med den brugervenlige app kan du som elektriker eller installatør udføre digital kvalitetssikring på dit murerarbejde direkte på din smartphone.

  • Effektiviser arbejdsgange og undgå spildtid
  • Nem afkrydsning af skemaer og tjeklister
  • Gratis support via telefon og mail

iKontrol til elektrikere og installatører

iKontrol er et alsidigt system, der bliver anvendt på tværs af mange brancher. Elektrikere og installatører er blot få ud af mange, der har glæde af iKontrol og de funktioner, som systemet tilbyder.

Brugervenlighed i top

iKontrol består af et administrationssystem og en app. Administrationssystemet anvendes af kontormedarbejderen, mens app’en anvendes af medarbejderen i ‘marken’.

Hos iKontrol går vi meget op i, at vores system er brugervenligt, og administrationssystemet såvel som app’en er således nem at tilgå for alle medarbejdere i organisationen.

Kemp & Lauritzen, som er Danmarks største installationsvirksomhed, anvender iKontrol i mange henseender og inden for samtlige tekniske fagområder – og dette er med stor begejstring. Med iKontrol er virksomheden blevet papirløs, og arbejdsgangene er blevet effektiviserede.

Kemp & Lauritzen er gået fra at samle alle dokumenter i mapper på kontoret til at journalisere direkte i iKontrol systemet. Således har virksomheden opnået store besparelser med iKontrol, idet alt gennemføres i én arbejdsgang.

null

Signar Hammer - Projektchef, Kemp & Lauritzen

“Det kan ikke blive mere fleksibelt og er en meget stor besparelse for os.”

Andre VVS- og installatørvirksomheder der bruger iKontrol

Gennemgang, eleftersyn og installationseftersyn

Med iKontrol kan du, som elektriker eller installatør, udføre el- og installationseftersyn samt teknisk gennemgang – hurtigt og effektivt. I iKontrol kan du oprette dit materiel, tilknytte tjeklister og gennemføre dine eftersyn. En klar fordel ved den digitale løsning er endvidere, at du altid kan tilgå din eftersyns-historik, idet data automatisk bliver journaliseret i systemet.

Mange installatører og elektrikere anvender stadig tjeklister i papirform. Med iKontrol undgår du lange og bøvlede arbejdsrutiner, idet tjeklisterne ikke skal printes eller opdateres på papirform ved ændringer. Du slipper således for tunge mapper og papirer, der flyder på kontoret med iKontrol.

Rundering med iKontrol

iKontrol er en effektiv løsning til mønster-, sikkerheds- og arbejdsmiljørundering. I iKontrol kan du oprette tjeklister, som danner grundlag for den specifikke rundering. Når du har oprettet tjeklisterne i systemet, kan medarbejderen i marken foretage registreringerne via. smartphone eller tablet. Systemet fungerer desuden 100% offline, og dine medarbejdere er således ikke afhængige af, at de skal have internetforbindelse under registreringerne. Når du sætter runderingen op i iKontrol, kan du beslutte, hvordan de enkelte svar skal valideres. Yderligere kan du tildele en farve til disse. Når runderingen er afsluttet, kan du generere din rapport via. iKontrol, hvor du får et overblik via. farvekoderne.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til El og Teknik?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk