Digital kvalitetssikring til malere

Med iKontrol kan du udføre digital kvalitetssikring på dit malerarbejde direkte i iKontrol’s brugervenlige app.

  • Bevar overblikket og spar tid og penge
  • Opret og tilpas kontroller direkte i app’en
  • Gratis support via telefon og mail
ikontrol.dk - kvalitetssikring

Systematiseret kvalitetssikring til malere

Hvis du ønsker en effektivisering af kvalitetssikringen i din virksomhed, er iKontrols digitale løsning det perfekte valg for dig. iKontrols system er alsidigt, og det bliver derfor anvendt på tværs af mange brancher. I malerbranchen værdsætter man systemet, fordi det er nemt at udføre systematisk kvalitetssikring med den brugervenlige app.

 

Spar til og penge ved at forbygge i stedet for at udbedre

Anvend iKontrol til kvalitetssikring og forebyg utilsigtede hændelser. Ved at have styr på kvalitetssikringen, kan byggeriets parter formindske misforståelser og projektændringer og undgå mange ekstraomkostninger.

iKontrol hjælper med at tilrettelægge og kvalitetssikre malerarbejdet, så det er i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området. Det højner kvaliteten i jeres arbejde og sikrer, at I har jeres dokumentation for malerarbejdet i orden.

ikontrol.dk - digital kvalitetssikring

Opret og tilpas skemaer til jeres malerforretning

ikontrol.dk - digital kvalitetssikring

Få struktur på projekter og journalisering

ikontrol.dk - app - digital kvalitetssikring

Nem udførelse af kontroller direkte i app'en

null

Fuld skalérbar løsning fra måned til måned

DSJ Malergruppe anvender iKontrol til digital kvalitetssikring

DSJ Malergruppe er blot én ud af mange malervirksomheder, der anvender iKontrol – og dette er med stor begejstring for såvel ledelsen som medarbejderne:

“Vi har brugt iKontrol i to år nu, og vi har i den periode oplevet en væsentlig forbedring af vores kvalitetssikring. Jeg synes, at I er lydhøre overfor vores ønsker til ændringer i systemet.”

Læs mere om hvordan DJS Malergruppe anvender iKontrol her.

dsj malergruppe - ikontrol.dk

Andre malere der anvender iKontrol til digital kvalitetssikring

Planlæg og udfør kontroller direkte i app’en

Som maler kan du opsætte og udføre proces-, modtage- og slutkontroller direkte i systemet. Du kan opstille tjeklister og kontrolskemaer, som dine medarbejdere kan besvare direkte i app’en, når de er i marken. Systemet gør det nemt at udføre kontrol af kvalitetspunkter ved hjælp af registrering på tjeklister eller kontrolskemaer, jævnfør kontrolplanen.

Dokumentér malearbejdet

Der er i dag kun lovkrav om kvalitetssikring på offentligt og offentligt støttet byggeri. Der er dog efterhånden mange malere, der anvender kvalitetssikring uden for det offentlige. Ved at gøre kvalitetssikring til en naturlig del af arbejdsprocessen, sikres det, at forløbet dokumenteres løbende. På den måde kan det identificeres, hvor eventuelle fejl er opstået og det giver dig dokumentation for, at aftaler er overholdt.

Brugervenlighed i top

Systemet består af et administrationssystem og en app. Administrationssystemet anvendes af kontormedarbejderen til at opsætte tjeklister, imens app’en anvendes af medarbejdere i marken til at afkrydse lister og skemaer.

Før i tiden brugte man papir, blyant og digitalt kamera til kvalitetssikring, men denne metode er både gammeldags og ineffektiv. Med iKontrol kan du afslutte alt i én arbejdsgang, da det hele klares i app’en. Du sparer således en masse tid og har alle dine informationer samlet ét sted. Systemet fungerer desuden 100% offline, så du altid kan tilgå jeres materiale.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til malere?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk