Digital kvalitetssikring fra iKontrol letter din hverdag som tømrer

  • Effektivisér din kvalitetssikring og spar tid og penge
  • Opret og tilpas skemaer til kvalitetssikring direkte i app’en
  • Altid kun ét klik fra fuld rapport
ikontrol.dk - kvalitetssikring

Spar tid og forebyg fejl med iKontrol til tømrervirksomheder

Som tømrer er det vigtigt, at du kan dokumentere over for bygherren, at arbejdet er udført i overensstemmelse med de kvalitetskrav, der er opstillet i entrepriseaftalen. Kvalitetssikring er et værktøj, der gør det nemmere for dig at udføre denne form for dokumentation.

Når kvalitetssikring udføres systematisk, kan du undgå misforståelser og fejl under udførelsen samt dokumentere kvaliteten af det færdige byggeri. I sidste ende spares du for en masse besvær, såfremt du har styr på denne del.

ikontrol.dk - app - digital kvalitetssikring

Undgå papir og blyant når du dokumenterer dit tømrerarbejde

Tidligere skulle du som tømrer kvalitetssikre og udføre fotodokumentation ved hjælp af papir og blyant samt et digitalt kamera, men i dag findes der heldigvis en mere effektiv metode, der er nem og tidsbesparende.

iKontrol er Danmarks bedste værktøj til digital kvalitetssikring og fotodokumentation, og systemet bliver derfor anvendt af mange tømrervirksomheder, der nyder godt af systemets mange funktioner og brugervenlighed.

Villy’s tømrerforretning anvender iKontrol til digital kvalitetssikring

Villy’s Tømrerforretning er blot én ud af mange tømrerfirmaer, der anvender iKontrol til digital kvalitetssikring, og alle virksomhedens medarbejdere er begejstrede for systemet.

“Tidligere var kvalitetssikringen sådan noget man gjorde, når man kom hjem på kontoret. Det blev nedprioriteret, for hvem læser egentlig alle de sider, og hvor skal de opbevares henne? Med det store fokus der er kommet i vores branche på kvalitetssikring, er det blevet en nødvendighed at stramme op. Og hvorfor så ikke gøre det på den nemmeste måde?”

Læs mere om hvordan Villy’s Tømrerforretning anvender iKontrol her.

Villys tømrerforretning - kvalitetssikring - tømrer -ikontrol.dk

Andre tømrervirksomheder der anvender iKontrol til kvalitetssikring

Ring eller kontakt os for en uforpligtende rådgivning

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om en løsning til din tømrervirksomhed.

Du kan ringe på +45 7060 5855 eller sende en mail til salg@ikontrol.dk.

Du kan også sende os dine kontaktinfo herunder, og vi ringer dig op

Effektiv fotodokumentation samt opsætning af tjeklister og skemaer

iKontrol kan anvendes til at foretage fotodokumentation samt til at udfylde tjeklister og kontrolskemaer. Systemet består af et administrationssystem og en app. Administrationssystemet bliver anvendt af kontormedarbejderen til – blandt andet – at opsætte en kontrolplan med prædefinerede punkter såsom modtage-, proces- og slutkontrol, imens app’en anvendes til at afkrydse kontrolskemaer og lister samt foretage fotodokumentation.

Fordele ved digital kvalitetssikring med iKontrol

ikontrol.dk - app - digital kvalitetssikring

Alt afsluttes i én arbejdsgang og sparer tømreren for tid

En klar fordel ved iKontrols system er, at alt afsluttes i én arbejdsgang – ude hos kunden – og systemet sparer derfor dig som tømrer for en masse tid og besvær. Befinder du dig et sted, hvor der ikke er dækning, gemmes registreringerne lokalt på mobilen og uploades, næste gang der er signal.
ikontrol.dk - digital kvalitetssikring

Foruddefinerede rapporter

Systemet leveres med en række foruddefinerede PDF-rapporter, der kan overdrages til bygherren løbende eller ved projektets afslutning. Med bare et enkelt klik, dannes der en komplet rapport med alle kontroller inkluderet. Så med iKontrol er du sikret, at hele dokumentationen er samlet og nemt og hurtigt kan eksporteres til en ks-rapport.
ikontrol.dk - digital kvalitetssikring

Gratis kundeportal

Du kan give bygherren adgang til systemet via. iKontrols gratis kundeportal, så relevante fagpersoner kan følge med i processen fra start til slut. Her kan de følge indrapporteringer, underskrive rapporter m.m, hvilket sparer dig for en masse tid. Du styrer selv, hvad dine samarbejdspartnere og underentreprenører skal kunne se.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til tømrervirksomheder?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk