VVS-installatører

iKontrol – en digital løsning til kvalitetssikring

Foretag fotodokumentation og opsæt tjeklister

Ønsker du at optimere arbejdsgangene i din VVS-virksomhed i forbindelse med kvalitetssikring, er iKontrol den ultimative løsning for dig. Med iKontrol kan du vinke farvel til lange og bøvlede arbejdsrutiner, idet alt afsluttes i én arbejdsgang. Som VVS installatør kan du få glæde af iKontrols mange funktioner, der blandt andet gør det nemt at udføre digital kvalitetssikring i overensstemmelse med de lovgivningsmæssige kvalitetskrav.

Med iKontrols modul til fotodokumentation kan du udføre dokumentation via. din smartphone eller tablet. Du kan desuden lave noter til dine rapporter samt knytte specifikke noter til de enkelte billeder. Alle data bliver efterfølgende sendt til vores server, og herfra kan du udtrække en færdig rapport i PDF-fil samt i et pænt layout og med dit eget logo. Derudover kan du præcisere et specifikt område eller element på dine billeder ved hjælp af markeringer. Endelig kan du markere på plantegninger, såfremt du har brug for at fortælle, hvor du befinder dig.

Endvidere kan du opsætte branchespecifikke tjeklister og kontrolskemaer via. administrationssystemet. Disse lister kan dine medarbejdere afkrydse via. app’en og ved hjælp af en smartphone eller tablet. Arbejdspladsen blive således papirløs, og du kan vinke farvel til papir, blyant og digitalt kamera samt byde velkommen til en mere effektiv hverdag for dig og dine medarbejdere.

iKontrol – et system for alle

Nye systemer, som skal implementeres, kan afstedkomme en del skepsis og mange spørgsmål – for hvorfor skifte system, når det gamle fungerer upåklageligt? Svaret er, at den gammeldags metode er ineffektiv, og at der findes en smartere løsning, der kan anvendes af alle virksomhedens medarbejdere.

iKontrol er et brugervenligt system, der er både nemt og overskueligt at navigere rundt i. En fordel er, at systemet fungerer 100% offline, og du slipper således for at bekymre dig om internetforbindelse, når du står ude på byggepladsen.

dsj malergruppe - ikontrol.dk

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til murerbranchen?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.