Digital kvalitetssikring til VVS-installatører

Effektivisér din hverdag med iKontrol. Med den brugervenlige app kan du som VVS-installatør udføre digital kvalitetssikring på dit VVS-ar bejde direkte på din smartphone.

  • Effektiviser arbejdsgange og undgå spildtid

  • Nem afkrydsning af skemaer og tjeklister
  • Fri support via telefon og mail

Optimer arbejdsgangene i din VVS-virksomhed

Ønsker du at optimere arbejdsgangene i din VVS-virksomhed i forbindelse med kvalitetssikring, er iKontrol den ultimative løsning for dig. Med iKontrol kan du vinke farvel til lange og bøvlede arbejdsrutiner, idet alt afsluttes i én arbejdsgang. Som VVS installatør kan du få glæde af iKontrols mange funktioner, der blandt andet gør det nemt at udføre digital kvalitetssikring i overensstemmelse med de lovgivningsmæssige kvalitetskrav.

Foretag fotodokumentation og generer rapport med et enkelt klik

Med iKontrols modul til fotodokumentation kan du udføre dokumentation via. din smartphone eller tablet. Du kan desuden lave noter til dine rapporter samt knytte specifikke noter til de enkelte billeder. Alle data bliver efterfølgende sendt til vores server, og herfra kan du udtrække en færdig rapport i PDF-fil samt i et pænt layout og med dit eget logo. Derudover kan du præcisere et specifikt område eller element på dine billeder ved hjælp af markeringer. Endelig kan du markere på plantegninger, såfremt du har brug for at fortælle, hvor du befinder dig.

Sig farvel til papir og blyant og opsæt tjeklister og kontrolskemaer direkte i systemet

Du kan opsætte branchespecifikke tjeklister og kontrolskemaer via. administrationssystemet. Disse lister kan dine medarbejdere afkrydse via. app’en og ved hjælp af en smartphone eller tablet. Arbejdspladsen blive således papirløs, og du kan vinke farvel til papir, blyant og digitalt kamera samt byde velkommen til en mere effektiv hverdag for dig og dine medarbejdere.

Andre VVS-installatører der anvender iKontrol til digital kvalitetssikring

iKontrol – et system for alle

Nye systemer, som skal implementeres, kan afstedkomme en del skepsis og mange spørgsmål – for hvorfor skifte system, når det gamle fungerer upåklageligt? Svaret er, at den gammeldags metode er ineffektiv, og at der findes en smartere løsning, der kan anvendes af alle virksomhedens medarbejdere.

iKontrol er et brugervenligt system, der er både nemt og overskueligt at navigere rundt i. En fordel er, at systemet fungerer 100% offline, og du slipper således for at bekymre dig om internetforbindelse, når du står ude på byggepladsen.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til VVS-installatører?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk