Mød iKontrol på Byggeriets IT-messe den 4. og 5. februar 

Dansk Byggeri, i samarbejde med BASIT, afholder igen i år Danmarks største IT-messe, som er skræddersyet til byggebranchen. iKontrol stiller igen op med en stand og et par indlæg så du har rig mulighed for at høre om iKontrols løsninger. 

IT-messen er en unik mulighed for at få et indblik i de forskellige IT-løsninger som gør hverdagen nemmere for bygge- og anlægsbranchen. Messen samler mange af de markedsførende IT-løsninger og det giver derfor mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning til, hvordan I kan implementere og udnytte de enkelte IT-værktøjer i jeres virksomhed. 

 

Årets tema: Få mest muligt ud af løsningerne 

IT-messen har i år fokus på bedre udnyttelse af IT-løsningerne. Derfor er der i år et panel, som står klar til at komme med gode råd og vejledning til, hvad I kan gøre, hvis I skal have det største udbytte af jeres IT-værktøjer. Til dette formål har panelet bidraget til en implementeringsguide, som kan hentes hos panelet på selve messe-dagen. Guiden vejleder til, hvordan IT-værktøjerne kan bruges i håndværks- og entreprenørvirksomheder. 

 

iKontrol sætter strøm til jeres registreringer 

Vanen tro deltager iKontrol på IT-messen, hvor vi begge dage er at finde med en stand, hvor vi er klar til at svare på jeres spørgsmål og fremvise vores kvalitetssikringssystem, som i dag også indeholder muligheden for aftalesedler, tekniske forespørgsler, værktøjsstyring / eftersyn og meget meget mere. 

Derudover afholder vi også to indlæg begge dage, hvor vi vil give et indblik i, hvordan iKontrol kan understøtte en projektleders hverdag og gøre afstanden mellem kontoret og byggepladsen meget mindre.

 

Du vil derfor få et indblik i følgende: 

  • Mangelgennemgang 
  • Registrering af ekstraarbejde 
  • Centralt styret projektkommunikation 
  • Arbejdsmiljø-håndtering 
  • Fotodokumentation 
  • Afleveringsforretning 
  • Eftersyn

 

Tilmelding 

Du tilmelder dig messen ved at udfylde tilmeldingsformularen på www.it-messe.dk 

Har du ikke mulighed for at møde os på Byggeriets IT-messe kan du nemt tage fat i os herunder

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk