Med iKontrols drift og vedligeholdelsesmodul er det blevet muligt at oprette og udskrive dine bygningsdelskort. Med modulet opretter du enten dine bygningsdele globalt eller på projektniveau.

Opret bygningsdele

Bygningsdelene oprettes med en titel, tekst og billede(r), så de får præcis det indhold og de betegnelser, som du ønsker til dit bygningsdelskort. Fordelen ved at oprette på globalt niveau er, at bygningsdelene gemmes i dit kartotek og herefter vil være tilgængelige og kan tilføjes dine kommende projekter.

Vedhæfte pdf-dokumenter til bygningsdele

I forbindelse med oprettelsen af dine bygningsdele kan du også vedhæfte et eller flere pdf-dokumenter. Upload eksempelvis producentens vedligeholdelsesmanual, der skal bruges i forbindelse med vedligehold af den pågældende bygningsdel. Fordelen ved dette er, at du får en komplet udskrift over, hvordan du skal vedligeholde dine bygningsdele – både egne og producentens anvisninger.

 

Udskriv samlet rapport

Når du har opbygget den ønskede liste over alle de bygningsdele, der er blevet brugt på den enkelte sag, klikker du blot ”Udskriv” i systemet for at få den samlede rapport over, hvordan bygningsdelene skal vedligeholdes. Du slipper altså for at klippe-klistre dine bygningdele ind i et word-ark og undgår samtidig at overse eller glemme nogle væsentlige oplysninger i din udskrift.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.