Byggefirmaet Lind & Risør bruger iKontrol til at dokumentere kvaliteten i deres arbejde. Hør, hvad de synes om app’en, og hvorfor de valgte netop iKontrol.

BUUS Anlægsgartner A/S anvender iKontrol til bl.a. modtage-, proces- og slutkontroller. Hør mere om, hvordan systemet har hjulpet med at effektivisere og forbedre deres arbejde.

Tagdækker-app’en er lavet i samarbejde med vores kunde, Phønix Tag Materialer. Se deres video og hør om alle fordelene. Læs mere på deres hjemmeside.

Marius Pedersen anvender iKontrol til servicering af OK Benzins tankstationer i hele Danmark. Hør, hvilke fordele Marius Pedersen har opnået med iKontrol – og deres oplevelse af systemet.

Lyngby Entreprise A/S anvender iKontrol i udførelsen af deres byggeprojekter. Se med og hør, hvilke fordele de opnår ved brug af systemet. Måske er det også noget for din virksomhed?

Phønix Tag, et landsdækkende tagdækningsfirma, anvender iKontrol i deres arbejde med kvalitetssikring og fotodokumentation. Se med og hør mere om, hvad systemet kan gøre for dig.