Sidder du med det overordnede ansvar for kvalitetssikring i din virksomhed? Og har I flere underafdelinger? Så har vi en løsning, der helt sikkert er værd at kende. Vidste du, at du med iKontrol centralt kan styre de skemaer, som jeres afdelinger arbejder efter? Det betyder, at du kun skal opdatere ét skema i stedet for det antal, som I har afdelinger.

Sikr gennemsigtighed og sikker håndtering af skemaer

Arkil, Phønix Tag og Wicotec Kirkebjerg bruger allerede denne funktion i iKontrol. De styrer alle tre deres skemaer fra centralt hold og undgår derved at skulle opdatere de skemaer, der ligger ude i afdelingerne. Det sikrer gennemsigtighed og sikker håndtering af skemaerne. Samtidig sikrer den centrale styring, at opdateringer til skemaer bliver implementeret og ikke er op til den enkelte afdeling.

dsj malergruppe - ikontrol.dk
ikontrol.dk - kvalitetssikring - wicotec kirkebjerg

Jonathan Noer, IKT/BIM koordinator fra Wicotec Kirkebjerg udtaler: “Det er en fantastisk og positiv oplevelse at samarbejde med iKontrol, som er et professionelt og servicemindet team, der lytter til virkelighedens problematikker. Jeg er imponeret over, at I på så kort tid har kunnet opfylde de ønsker, som vi har på DTU Skejby Psyk.”

Spar tid og undgå at arbejde på skemaer der ikke er up to date

Løsningen kan med fordel anvendes i større virksomheder med underafdelinger, hvor alle skal bruge de samme skemaer. Ved at styre skemaerne fra centralt hold undgår du at bruge tid på at opdatere alle skemaerne ude i afdelingerne. Samtidig undgår I, at der bliver brugt skemaer, der ikke er opdateret efter eksempelvis nye standarder eller lovgivning.

Ønsker du at vide mere om digital kvaltitetssikring? Vi er kun et ring fra alle fordelene. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig. Husk, at funktionen ikke koster ekstra.

Læs også om vores modul til serviceeftersyn, hvor central styring af tjeklister en en brugbar funktion.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.