VELKOMMEN TIL IKONTROL

iKontrol-systemet er Danmarks bedste løsning til mobil kvalitetssikring og fotodokumentation.
Med iKontrol er det slut med lange og bøvlede rutiner, da alt afsluttes i én arbejdsgang.

 DET SIGER KUNDERNE

Digital kvalitetssikring

 

Bruger du stadig papir og blyant til din interne kvalitetssikring og et digitalt kamera på byggepladsen? Så er det tid til at overveje en digital og mere effektiv løsning, der kan spare dig for mange timers arbejde foran computeren.

 

 Undgå fejl med et digitalt kvalitetssikringssystem

 

Kvalitetssikring er et must for mange entreprenører, der skal dokumentere, at de udfører deres arbejde i overensstemmelse med de aftalte kvalitetskrav. Systematisk dokumentation direkte i et system hjælper dig med at undgå fejl og misforståelser i byggeprocessen.

 

Samtidig giver et digitalt kvalitetsstyringssystem dig overblik over processen, og nogle systemer giver dig tilmed mulighed for at generere rapporter direkte i systemet, som du kan sende videre til bygherre eller rådgiver på projektet.

 

Den gamle metode med papir og blyant eller et digitalt kamera er en ineffektiv og gammeldags måde at foretage din kvalitetskontrol på. Metoden forlænger processen og skaber større sandsynlighed for fejl, da papiret kan blive væk og billederne på kameraet først skal gemmes på computeren og derefter sættes op i et word-dokument.

 

Med iKontrol, dit digitale kvalitetssikringssystem, bliver du både mere effektiv i din kvalitetskontrol, og du sparer tid. iKontrol-systemet er brugervenligt og dermed nemt at anvende – både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Så alle i virksomheden kan få gavn af systemet.

 

Fleksibelt system til din kvalitetssikring

 

Vores digitale kvalitetssikringssystem og app bliver i dag brugt i både byggeri og servicevirksomheder i hele Danmark men kan også anvendes i andre industrier. Med systemet kan du eksempelvis fotodokumentere, sende tekniske forespørgsler, gennemføre dine mangelgennemgange og foretage serviceeftersyn.

 

iKontrol tilbyder fire forskellige licenstyper med tilhørende moduler. Systemet er fleksibelt opbygget og kan forbedre din kvalitetssikring. Vi har ingen bindingsperioder, og du betaler kun en måned forud for dine licenser samtidig med, at du kan op- og nedgradere efter behov.

 

Vi udvikler løbende på systemet i samarbejde med vores kunder, da vi stræber efter at kunne dække de behov, der er i markedet. Samarbejdet med vores kunder har givet os mange positive tilkendegivelser.

 

Digital kvalitetssikring med app

 

iKontrol-systemet består af et administrationssystem og en app. Via administrationssystemet opretter du let dine lister og kontrolskemaer – og med app’en besvarer du spørgsmålene. Administrationssystemet anvendes af medarbejderen på kontoret, hvorimod app’en anvendes i marken. Data, såsom billeder, notater, skitser mv., gemmes direkte på det projekt, som du arbejder på.

 

iKontrol er det bedste system i Danmark og hjælper dig til en mere effektiv arbejdsdag. Hvis du har spørgsmål til systemet, skal du være velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vores telefoner er åbne på hverdage mellem 8.00 – 16.00 – fredage 8.00 – 15.30. Vi vil glæde os til at høre fra dig.