Digital kvalitetssikring

iKontrol er Danmarks bedste løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol er det slut med lange og bøvlede rutiner, da alt afsluttes i én arbejdsgang.

Kvalitetssikring uden papir og blyant?

Bruger du stadig papir og blyant til din interne kvalitetssikring og et digitalt kamera på byggepladsen? Så er det på tide at overveje en digital og mere effektiv løsning, der kan spare dig for mange timers arbejde foran computeren.

Kvalitetssikring er et must for mange entreprenører, der skal dokumentere, at de udfører deres arbejde i overensstemmelse med de aftale kvalitetskrav. Systematisk dokumentation direkte i iKontrol hjælper dig med at undgå fejl og misforståelser i byggeprocessen.

iKontrol i aktion i byggebranchen

Vi skræddersyer app’en til jeres behov

Vi har udviklet avancerede moduler til de brugere, der ønsker at gøre ekstra meget ud af deres kvalitetssikring, eller som møder større krav til deres leverancer. App’en er konfigurerbar, og den tilgodeser derfor dine specifikke behov. Kontakt os gerne, hvis du har behov, du ønsker opfyldt.

Hurtigt overblik over din kvalitetskontrol

iKontrols digitale kvalitetssikringssystem giver dig overblik over processen, og det giver dig tilmed mulighed for at generere rapporter direkte i systemet, som du kan sende videre til bygherre eller rådgiver på projektet.

Den gamle metode med papir, blyant og digitalt kamera er en ineffektiv måde at udføre kvalitetskontrol på. Metoden forlænger processen og øger risikoen for fejl, da papiret kan blive væk, og fordi billederne på kameraet først skal gemmes på computeren og derefter sættes op i et word-dokument.

Med iKontrol bliver du mere effektiv i din kvalitetskontrol, og du sparer tid. Systemet er brugervenligt og dermed nemt at anvende – både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau, og alle i virksomheden får således gavn af den digitale løsning.

Fleksibel kvalitetssikring

iKontrols digitale kvalitetssikringssystem og app bliver i dag brugt i både byggeri og servicevirksomheder i hele Danmark, men kan også anvendes i andre industrier. Med systemet kan du eksempelvis fotodokumentere, sende tekniske forespørgsler, gennemføre dine mangelgennemgange og foretage serviceeftersyn.

Det gælder eksempelvis også niche baserede løsninger såsom special integrationer. 

Systemet kan eksempelvis konfigureres op til registrering af stikprøver, diverse registreringer i forbindelser med runderinger, eftersyn af materiel mm.

iKontrol tilbyder en række forskellige moduler. Systemet er fleksibelt og konfigurerbart, og det kan derfor tilpasses dine specifikke behov. Vi har ingen bindingsperioder, og du betaler kun én måned forud for dine moduler, samtidig med at du kan op- og nedgradere efter behov.

Vi udvikler løbende på systemet i samarbejde med vores kunder, da vi altid stræber efter at dække de behov, der er i markedet. Samarbejdet med vores kunder har givet os mange positive tilkendegivelser.

Digital kvalitetssikring via app

iKontrol består af et administrationssystem og en app. Via. administrationssystemet opretter du alle dine kontrolskeamer og opsætter, hvorledes iKontrol skal fungere, og med app’en besvarer og afkrydser du disse. Administrationssystemet anvendes af medarbejderen på kontoret, imens app’en anvendes i marken. Data såsom billeder, notater, skitser mv. gemmes direkte på det projekt, som du arbejder på.

iKontrol er det bedste system i Danmark og hjælper dig til en mere effektiv arbejdsdag. Du sparer med andre ord meget tid på en digital kvalitetssikring. Hvis du har spørgsmål til systemet, skal du være velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vores telefoner er åbne på hverdage mellem 8.00 – 16.00 – fredage 8.00 – 15.30. Vi vil glæde os til at høre fra dig.

På tværs af alle brancher

Udtalelser fra vores kunder

iKontrol er dit værktøj til digital kvalitetssikring og fotodokumentation

Mange anvender et digitalt kamera til deres fotodokumentation og skal efterfølgende hjem på kontoret og uploade og gemme billederne på den konkrete sag. Det behøver du ikke mere! Med iKontrol får du nemlig mobil kvalitetssikring og fotodokumentation i én arbejdsgang.

Vi har skabt et system, der fungerer alle steder – også offline, og som giver dig let adgang til din kvalitetssikring. Med din mobil eller tablet kan du foretage din dokumentation direkte i sagen og slipper dermed for at skulle hjem og færdiggøre arbejdet på kontoret.

Vores system sikrer dig også ensartet kvalitet i din kvalitetssikring og gør introduktionen af nye medarbejdere meget lettere, da deres opgaver altid er tilgængelige lige ved hånden.

iKontrol indeholder de grundlæggende simple moduler til kvalitetssikring såsom registrering via tekst, billeder eller lyd og markering på billede, plantegning eller landkort.

Derudover har vi også skabt nogle mere avancerede moduler til de brugere, der ønsker at kunne gøre lidt mere med deres kvalitetssikring, eller som møder større krav til deres leverancer.

iKontrol-moduler er til dig, der ønsker at kunne strukturere din kvalitetssikring ved eksempelvis eftersyn af eget arbejde, kvalitetskontrol af delleverancer mm.

Opret dine egne kontrolskemaer og tjeklister i din kvalitetssikring

Alle moduler kan tilgås og anvendes på din mobil eller tablet, mens du arbejder. Det sparer dig for mange timers efterbehandling i de sene aftentimer. Modulerne indgår på forskellig vis i vores fire licenser, som du tilkøber efter behov.

Du kan læse mere om de forskellige moduler her på hjemmesiden og tilgå dem via følgende links; fotodokumentation, kontrolskemaer og tjeklister, mangler og tilsyn, mønsterrunderingtekniske forespørgsler, tjeklister og formularer, opgavestyring, serviceeftersyn, drift & vedligehold og dokumenter og tegninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores løsninger – eller hvis du har nogle forslag til forbedringer til systemet.

Ønsker du at afprøve systemet for at se, om det er noget for din virksomhed?