Besøg hos brancheforeningen for Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaer (AKB)

Vores kolleger, Maisam og Matthias, har i dag været i Odense til efterårssamling hos brancheforeningen for Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaer (AKB).

AKBs direktør, Kim Valbum, kontaktede os i forbindelse med samlingen, da de gerne ville have iKontrol til at holde et inspirationsindlæg omkring digital kvalitetssikring og dokumentation af arbejde udført ifm. installation og serviceeftersyn. Og det ville vi selvfølgelig gerne, da brancheforeningens medlemmer i høj grad kan få gavn af systemet i deres arbejde.

Maisam og Matthias havde derfor forberedt at fortælle om udvalgte dele af systemet, herunder bl.a. muligheden for at tage billeder og skrive noter direkte i systemet og gemme det på en konkret sag, muligheden for at oprette og anvende egne eller branchespecifikke skemaer i systemet mv.

Vi takker for invitationen og et hyggeligt besøg med stor interesse fra brancheforeningens medlemmer. Hvis du skulle have lyst til en lignende præsentation, kommer vi meget gerne forbi dig og fortæller om Danmarks mest intuitive system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Kontakt os på 7060 6055 eller via vores kontaktformular.

Du kan læse mere om systemet og hvad vores forskellige moduler indeholder her.