Undervisningsdag hos HOFOR

HOFOR har valgt iKontrol som leverandør, når de skal registrere mangler, foretage tilsyn, se og kommentere tekniske forespørgsler og udarbejde støbeanmeldelser og afvigerapporter i forbindelse med BIO4-projektet på Amagerværket.

Vores samarbejde er i fuld gang, og det er både udfordrende og lærerigt at arbejde direkte sammen med bygherre og deres entreprenører. HOFOR er en stor kunde, og vi får gradvist flere og flere på systemet på baggrund af deres ønsker og behov.

I tirsdags var vores udviklingschef endnu engang på besøg hos HOFOR – denne gang for at undervise tre forskellige entreprenører, der bygger på Amagerværket. Undervisningen var arrangeret som en workshop, således at de forskellige entreprenører kunne stille spørgsmål samtidig med, at de arbejdede i systemet.

Workshoppen fungerede rigtig godt. Deltagerne fik prøvet systemet af i praksis, så de er klædt ordentlig på til at bruge det. Vi glæder os endnu engang over, at vi er blevet valgt som leverandør og er stolte over samarbejdet.