Anlægsgartner

iKontrol – en løsning til digital kvalitetssikring

Buus Anlægsgartner anvender iKontrol til kvalitetssikring

Digital kvalitetssikring til anlægsgartnere

Kvalitetssikring er et krav i forbindelse med de fleste byggerier, og det er her, iKontrol kommer ind i billedet med en digital løsning, der effektiviserer arbejdsgangene for dig som anlægsgartner. Buus Anlægsgartner er blot én ud af mange virksomheder inden for Dansk Byggeri, der anvender iKontrol til digital kvalitetssikring, herunder fotodokumentation, og det har skabt stor tilfredshed hos medarbejderne i virksomheden.

 

Mange anlægsgartnere anvender stadig den gammeldags metode med papir og digitalt kamera til kvalitetssikring, selvom metoden er ineffektiv og skaber lange arbejdsprocesser. iKontrol er Danmarks bedste løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation, og systemet sparer dig for lange og bøvlede arbejdsrutiner, da alt bliver gennemført i én arbejdsgang.   

Opsæt kontroller med iKontrol

For anlægsgartnere er det essentielt at opstille en proces med modtagekontrol, proceskontrol og slutkontrol, og til dette formål er iKontrol en perfekt løsning. iKontrol er et todelt system, der består af et administrationssystem og en app. Administrationssystemet anvendes af medarbejderen på kontoret, der kan opsætte kontrolskemaer og tjeklister. App’en anvendes af anlægsgartneren på byggepladsen til afkrydsning af disse kontrolskemaer og tjeklister samt til nem fotodokumentation. Kontormedarbejderen kan desuden følge med i – og kontrollere – processen fra start til slut via. administrationssystemet samt trække relevante rapporter fra dags dato. Yderligere kan kunder/bygherrer logge ind på iKontrols kundeportal, og de kan således også holde det forkromede overblik over processens løb.

 

Nem fotodokumentation med iKontrol

iKontrol tilbyder et modul til fotodokumentation, der gør det nemt for anlægsgartnere at foretage dokumentation i overensstemmelse med de pågældende kvalitetskrav. Dokumentationen kan foretages via. tekst, billeder og lyd, og du kan desuden lave specifikke noter til de enkelte billeder. Derudover giver systemet mulighed for at at markere registreringer på plantegninger eller lister, ligesom systemet altid logger GPS-koordinatet. Dokumentationen bliver efterfølgende sendt til iKontrols server, hvor data bliver journaliseret. Efterfølgende får du mulighed for at redigere i dokumentationen, inden du trækker den færdige rapport i en PDF-fil.

 

Brugervenlighed for alle

Nye systemer, der skal implementeres, kan afstedkomme en del skepsis i en virksomhed, hvor den gammeldags metode stadig er velset. Især hvis det betyder, at man skal bruge lang tid på at lære, hvordan det nye system fungerer. Hos iKontrol vægter vi brugervenlighed højt, hvilket afspejler sig i systemet, der er nemt at tilgå for alle organisationens medlemmer. Vi tilbyder desuden undervisning, som er tilpasset den enkelte kunde, så du  kan komme godt i gang med systemet.