Malere

Danmarks bedste løsning til digital kvalitetssikring

iKontrol til malere

Hvis du ønsker en effektivisering af kvalitetssikringen i din virksomhed, er iKontrols digitale løsning det perfekte match for dig. iKontrols system er alsidigt, og det bliver derfor anvendt på tværs af mange brancher. I malerbranchen værdsætter man systemet, fordi det er nemt at udføre systematisk kvalitetssikring med den smarte app. DSJ Malergruppen er blot én ud af mange virksomheder, der anvender iKontrol – og dette er med stor begejstring for såvel ledelsen som medarbejderne:

 

“Vi har brugt iKontrol i to år nu, og vi har i den periode oplevet en væsentlig forbedring af vores kvalitetssikring. Jeg synes, at I er lydhøre overfor vores ønsker til ændringer i systemet.”

 

Med iKontrol kan du, som maler, opsætte proces-, modtage- og slutkontroller, og du kan desuden opstille tjeklister og kontrolskemaer, som dine medarbejdere kan besvare via. app’en. Systemet gør det nemt at udføre kontrol af kvalitetspunkter ved hjælp af registrering på tjeklister eller kontrolskemaer jævnfør kontrolplanen. Yderligere kan du udføre slutkontrol – hurtigt og effektivt – i henhold til kontrolplanen, idet systemet gør det nemt at fotodokumentere.

Brugervenlighed i top

Systemet består af et administrationssystem og en app. Administrationssystemet anvendes af kontormedarbejderen til at opsætte tjeklister, imens app’en anvendes af medarbejdere i marken til at afkrydse lister og skemaer.

 

Før i tiden brugte man papir, blyant og digitalt kamera til kvalitetssikring, men denne metode er både gammeldags og ineffektiv. Med iKontrol kan du afslutte alt i én arbejdsgang, og du sparer således en masse tid. Systemet fungerer desuden 100% offline, og brugervenligheden er desuden i top:

 

“Vi søgte efter et system til kvalitetssikring. Vi prøvede en del, men blev, efter et besøg af Torben, overbeviste om, at iKontrol var den bedste løsning på området. Jeres konkurrenter tilbyder systemer, der er alt for komplicerede – vi havde brug for en enkel og simpel løsning. Og det har vi fået med iKontrol.”