Murer

iKontrol – en digital løsning til kvalitetssikring i murerbranchen

iKontrol til murervirksomheder

Ønsker du at effektivisere arbejdsgangene i din murervirksomhed, er iKontrol den ultimative løsning for dig. iKontrol gør det nemt for dig, som murer, at udføre systematisk kvalitetssikring på byggepladsen – hurtigt, nemt og enkelt. Med iKontrol kan du udføre fotodokumentation med din smartphone, og du kan desuden afkrydse tjeklister og kontrolskemaer i samme arbejdsgang. Dine kollegaer på kontoret vil desuden modtage din dokumentation med det samme, og du undgår derfor spildtid i forbindelse med upload af billeder og noter på den konkrete sag.

 

iKontrol består af et administrationssystem og en app. I administrationssystemet kan du opstille tjeklister og kontrolskemaer, mens du, via. app’en og ved hjælp af din smartphone, kan afkrydse disse tjeklister og skemaer, når du står ude på byggepladsen. Du kan desuden indsamle dokumentation i form af billeder, tekst og skitser med din smartphone samt trække en PDF-fil, der indeholder alle nødvendige data på den pågældende sag.

Brugervenlighed i top

Er du vant til at bruge papir, blyant og digitalt kamera til kvalitetssikringen i din virksomhed? Så er det på tide at overveje en digital løsning, der skåner dig for lange og bøvlede arbejdsrutiner. Med iKontrol sluttes alt i én arbejdsgang, og du sparer således en masse tid og besvær med den digitale model.

 

Et nyt system afstedkommer ofte meget kritik, da det kan være svært at overbevise sine medarbejdere om at implementere nye systemer. iKontrol er brugervenligt, og du kan derfor være sikker på, at alle dine medarbejdere vil få det optimale udbytte. Systemet fungerer desuden 100% offline, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at have forbindelse til internettet, når du skal foretage dokumentation eller afkrydse tjeklister og kontrolskemaer med app’en.