Tømrer

iKontrol – Danmarks bedste løsning til digital kvalitetssikring

iKontrol til tømrervirksomheder

Som tømrer er det vigtigt, at du kan dokumentere over for bygherren, at arbejdet er udført i overensstemmelse med de kvalitetskrav, der er opstillet i entrepriseaftalen. Kvalitetssikring er et værktøj, der gør det nemmere for dig at udføre denne form for dokumentation. Når kvalitetssikring udføres systematisk, kan du undgå misforståelser og fejl under udførelsen samt dokumentere kvaliteten af det færdige byggeri. I sidste ende spares du for en masse besvær, såfremt du har styr på denne del.

 

Tidligere skulle du som tømrer kvalitetssikre og udføre fotodokumentation ved hjælp af papir og blyant samt et digitalt kamera, men i dag findes der heldigvis en mere effektiv metode, der er nem og tidsbesparende. iKontrol er Danmarks bedste løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation, og systemet bliver derfor anvendt af mange tømrervirksomheder, der nyder godt af systemets mange funktioner og brugervenlighed. Villy’s Tømrerforretning er blot én ud af mange tømrerfirmaer, der anvender iKontrol til digital kvalitetssikring, og alle virksomhedens medarbejdere er begejstrede for systemet:  

 

“Tidligere var kvalitetssikringen sådan noget man gjorde, når man kom hjem på kontoret. Det blev nedprioriteret, for hvem læser egentlig alle de sider, og hvor skal de opbevares henne? Med det store fokus der er kommet i vores branche på kvalitetssikring, er det blevet en nødvendighed at stramme op. Og hvorfor så ikke gøre det på den nemmeste måde?”

Effektiv fotodokumentation og opsætning af tjeklister

iKontrol kan anvendes til at foretage fotodokumentation samt til at udfylde tjeklister og kontrolskemaer. Systemet består af et administrationssystem og en app. Administrationssystemet bliver anvendt af kontormedarbejderen til – blandt andet – at opsætte en kontrolplan med prædefinerede punkter såsom modtage-, proces- og slutkontrol, imens app’en anvendes til at afkrydse kontrolskemaer og lister samt foretage fotodokumentation. En klar fordel ved iKontrols digitale løsning er, at alt afsluttes i én arbejdsgang – ude hos kunden – og systemet sparer derfor dig som tømrer for en masse tid og besvær.

 

Systemet leveres  desuden med en række foruddefinerede PDF-rapporter, der kan overdrages til bygherren løbende eller ved projektets afslutning. Du kan desuden give bygherren adgang til systemet via. iKontrols gratis kundeportal, så relevante fagpersoner kan følge med i processen fra start til slut.

 

Fordele ved iKontrol

  • Opsæt kontrolplaner, kontrolskemaer og tjeklister 
  • Nem afkrydsning af skemaer og tjeklister via. app’en
  • Nem generering af rapporter og kvalitetssikringshåndbog
  • Kundeportal med gratis adgang til bygherre