VIDEO-CASES

 HER KAN DU SE VORES VIDEO-CASES MED UDVALGTE IKONTROL-KUNDER

Dokumentation og kvalitetskontrol er afgørende for stålvirksomheden Ferreo, når de producerer ståltanke til deres kunder. Til dette anvender de iKontrol, som både Ferreo og deres kunder er meget glade for.

Hos DEIF anvender de bl.a. iKontrol til generering af situationsrapporter. Se filmen og hør, hvorfor DEIF overvejer at udvide til andre forretningsområder. Måske kan vi også hjælpe dig?

BUUS Anlægsgartner A/S anvender iKontrol til bl.a. modtage-, proces- og slutkontroller. Hør mere om, hvordan systemet har hjulpet med at effektivisere og forbedre deres arbejde.

Marius Pedersen anvender iKontrol til servicering af OK Benzins tankstationer i hele Danmark. Hør, hvilke fordele Marius Pedersen har opnået med iKontrol – og deres oplevelse af systemet.

Lyngby Entreprise A/S anvender iKontrol i udførelsen af deres byggeprojekter. Se med og hør, hvilke fordele de opnår ved brug af systemet. Måske er det også noget for din virksomhed?

Phønix Tag, et landsdækkende tagdækningsfirma, anvender iKontrol i deres arbejde med kvalitetssikring og fotodokumentation. Se med og hør mere om, hvad systemet kan gøre for dig.

Sønderborg Brand & Redning kontrollerer årligt brandsikkerheden på mere end 300 kommunale institutioner. Til dette arbejde anvender de iKontrol.

Byggefirmaet Lind & Risør bruger iKontrol til at dokumentere kvaliteten i deres arbejde. Hør, hvad de synes om app’en, og hvorfor de valgte netop iKontrol.

Tagdækker-app’en er lavet i samarbejde med vores kunde, Phønix Tag Materialer. Se deres video og hør om alle fordelene. Læs mere på deres hjemmeside.

Ønsker du at afprøve systemet for at se, om det er noget for din virksomhed?