Kom nemt i gang med iKontrol

Vi ønsker at give dig den bedste start på en papir-løs arbejdsdag. Derfor tilbyder vi at du kan prøve systemet, hvor du kan danne dig et indtryk af systemet.

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter allerede i dag

Med mere end 500+ kunder kørende på iKontrol hver dag, er vi klar over at ikke alle virksomheder er ens. Derfor er iKontrol skabt til at kunne tilpasse sig den enkelte virksomheds behov.

 

Tag derfor en uforpligtende snak med en af vores konsulenter, om hvordan du kommer bedst i gang med iKontrol.

 

Skalerbar løsning
Med en fleksibel betalingsstruktur skal du ikke betale mere end det antal brugere der er behov for. Det er dermed en skalerbar løsning, hvor du nemt kan skalere op når du har mange projekter og ned, når der i perioder er færre.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende besøg af en konsulent.

Få undervisning

– Bliv selvkørende i iKontrol med undervisning

Undervisning i iKontrol bliver foretaget at personer med dybt kendskab til programmet og med erfaring fra en lang række kunder, hvorfor kvaliteten er i top. Vores undervisningsprogram bliver altid tilpasset vores kunders specifikke behov, og følgende punkter er eksempler på, hvad undervisningen kan bruges til:

 

  • At få indblik i nye funktioner
  • Optimering af nuværende opsætning
  • Oplæring og opkvalificering af medarbejdere

 

Hos iKontrol er vi klar over, at systemet bliver anvendt af mange forskellige virksomheder og fagpersoner, hvorfor der tale om et skræddersyet undervisningsprogram. Undervisningen defineres og tilpasses ud fra kundens specifikke behov, og kunden har således indflydelse på det ønskede indhold i undervisningen.

Konsulentydelser

Hos iKontrol har vi ansat fagligt personale med såvel praktisk som teoretisk erfaring. Disse stiller vi – mod betaling – til din rådighed, såfremt du har brug for hjælp.

 

Slip for at bruge uhensigtsmæssigt meget tid på konkrete opsætningsopgaver i iKontrol og udnyt vores konsulenter til at komme hurtigt videre. Eksempler på opgaver kunne være:

 

  • Opsætning af specialdesignede udskriftsskabeloner
  • Oprettelse af kontrolskemaer eller kontrolplaner
  • Opsætning af projekter eller brugere
  • Oprettelse af dokumentstruktur
  • Flytning af besvarelser fra ét projekt til et andet
  • Ændring eller omstrukturering af en større mængde data

 

Prisen for en konsulent lyder på 795,-/time ekskl. moms per påbegyndt time.

 

Kan du se behovet for flere konsulenttimer, anbefaler vi at tilkøbe et klippekort, hvor prisen er 600,-/time ekskl. moms og her er det per påbegyndt kvarter. Det vil sige at der er en del at spare ved at købe klippekort (holder i 2 år).

Vil du høre mere, om hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

kontakt@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig?