OPGAVELICENS

Herunder kan du se, hvilke moduler opgavelicensen indeholder

Opgavelicensen er for dig, der skal udføre tilsyn, forestå mangelgennemgange, styre tekniske forespørgsler mm.

Men modulet fotodokumentation dokumenterer du hurtigt og nemt med både tekst, billeder og lyd. Du markerer på dine billeder, plantegninger og landkort, mens du arbejder og færdiggør dine registreringer på samme tid.

Med modulet får du overblik over dine mangler og tilsyn via plantegninger og landkort. Du kan tildele dine mangler og tilsyn til både medarbejdere og eksterne firmaer og følge med i udførslerne af disse.

Spar en masse tid med vores modul til tekniske forespørgsler og send disse direkte til bygherre. Bygherres svar gemmes på forespørgslen og ikke på mail, hvorfor du let kan finde tilbage til svaret i tilfælde af en tvist.

Med opgavemodulet fra iKontrol sparer du tid på din opgavestyring. Du får overblik over dine opgaver via lister, plantegninger og landkort – og du kan let holde styr og få status på dine opgaver.

Med modulet dokumenter og tegninger kan du, fra centralt hold, styre dine medarbejdernes adgang til deres dokumenter og tegninger. Medarbejderne har altid adgang til disse – uanset internetforbindelse eller ej.