OPGAVELICENS

Herunder kan du se, hvilke moduler opgavelicensen indeholder

Dokumentér hurtigt og nemt med både tekst, billeder og lyd. Markér på dine billeder, plantegninger og landkort mens du arbejder og færdiggør dine registreringer i én arbejdsgang

Med modulet får du overblik over dine mangler og tilsyn via plantegninger og landkort. Du kan tildele mangler og tilsyn til både medarbejdere og eksterne firmaer og følge med i udførslerne af disse.

Spar tid med iKontrols forespørgselsmodul og send dine tekniske forespørgsler direkte til bygherre. Bygherres svar gemmes på forespørgslen og ikke på mail, hvorfor du let kan finde tilbage til svaret i tilfælde af en tvist.

Med opgavemodulet fra iKontrol sparer du tid på din opgavestyring. Du får overblik over dine opgaver via lister, plantegninger og landkort – og du kan let holde styr på og få status på dine opgaver.

Med modulet dokumenter og tegninger fra iKontrol kan du, fra centralt hold, styre medarbejdernes adgange til dine dokumenter og tegninger. Husk, at de altid kan få adgang – uanset internetforbindelse eller ej.