TJEKLISTER OG FORMULARER

LÆS MED OG BLIV KLOGERE PÅ iKONTROLS MODUL TIL TJEKLISTER OG FORMULARER

Opret dine egne logiske tjeklister og formularer

Med iKontrols modul til tjeklister og formularer kan du oprette tjeklister/formularer til dine medarbejdere. Tjeklisterne/formularerne kan opdeles i mapper, som du selv navngiver, og som er logiske for lige præcis jeres arbejde.

 

Du kan ligeledes tildele tjeklister/formularer til specifikke medarbejdere og medarbejdergrupper. På den måde sikrer du dig, at dine medarbejdere kun har adgang til de lister, der er relevante for dem.

 

iKontrol hjælper dig med at ensarte kvaliteten og letter arbejdsgangen for dine medarbejdere, da de altid har en opdateret tjekliste/formular ved hånden – ligesom du altid er opdateret på, hvordan kontrollerne skrider frem.

Vedhæft dokumentation og udskriv rapporter

Med iKontrol kan du selv definere dine egne svartyper og opsætte valideringsregler for disse. Du har ligeledes mulighed for at vedhæfte dokumentation såsom billeder, lyd og tekst til dine svar via app’en.

 

Du kan også tilføje hjælpedokumenter/-vejledninger til besvarelserne, hvis du eksempelvis har brug for at hjælpe en medarbejder med at forstå, hvordan han/hun skal svare på et spørgsmål.

 

Med iKontrols modul til tjeklister og formularer kan du også underskrive dine dokumenter eller kvittere med din underskrift for fuldført arbejde.

 

Sidst, men ikke mindst, kan du med modulet løbende trække rapporter over kontrollerne, så du har overblik over, hvor langt dine medarbejdere er med de enkelte kontroller, og hvor mange der alt i alt er udført.