OM iKONTROL

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation

iKontrol er din løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol-systemet kan du samle din kvalitetssikring og afslutte dine registreringer i én arbejdsgang.

Systemet består af et administrationssystem og en app til både iOS og Android. Systemet er bygget op omkring en række standardmoduler, som du tilkøber på licensbasis efter behov. Du er altså ikke tvunget til at købe alle moduler – ligesom vi gerne hjælper dig med specialløsninger. Vores licensoversigt giver dig overblik over, hvilke moduler de forskellige licenser indeholder.

Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisationen. Med en fleksibel opbygning af systemet er det muligt at skræddersy en løsning til lige præcis din virksomhed.

Udviklingen startede i 2011. Siden har vi udviklet både administrationssystem og app. Vi elsker at inddrage vores kunder, når der skal træffes beslutninger vedrørende forbedringer til systemet, for det betyder meget for os, at brugerne af systemet bliver hørt og er tilfredse.

Der er ingen bindingsperioder, så du kan opsige dine licenser på månedsbasis. Du betaler blot et oprettelsesgebyr, og vi hjælper dig i gang – ligesom du får gratis support inden for normal arbejdstid.

Kontakt os via formularen eller ring til os på 7060 6055 og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 8.00 – 15.30.

SPONSORATER

Ønsker du at afprøve systemet for at se, om det er noget for din virksomhed?