iKONTROL-TEAMET

VI ER 12 DEDIKEREDE MEDARBEJDERE I iKONTROL-TEAMET

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør & partner

Torben er direktør og partner hos iKontrol. Ud over det overordnede ansvar arbejder Torben også som konsulent og sælger og hjælper vores kunder med opsætning af systemet. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i it, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

Casper Andersen

Udvikler & partner

Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet hos iKontrol. Han har bred erfaring inden for både app-udvikling og hjemmeside-løsninger. I det daglige hjælper Casper med udvikling af systemet, så det altid er opdateret med de nyeste funktioner efterspurgt af vores kunder. Casper er også partner ved iKontrol.

Benjamin Mejbom Berndt

Udviklingschef & partner

Benjamin er ansvarlig udvikler for iKontrols administrationssystem og står til daglig for udvikling og opdateringer af systemet. Benjamin er uddannet datamatiker og hjælper bl.a. vores kunder med spørgsmål til systemet. Udover flere års erfaring med hjemmesideudvikling har han siden april 2014 arbejdet ved iKontrol og er i dag partner i firmaet.

Maisam Karami

Salgschef

Maisam er uddannet ingeniør og har siden februar 2015 arbejdet ved iKontrol. Maisam er i dag ansat som salgschef og står både for salg og undervisning af systemet, så kunderne får det fulde udbytte af systemet funktionaliteter og fordele. Maisam er derfor flittig bruger af en af iKontrol-bilerne, når han flere gange om ugen kører ud til vores kunder.

Matthias Berggrein

Salgskonsulent

Matthias er uddannet inden for salg og startede som salgskonsulent ved iKontrol i april 2017. Matthias skal primært stå for salg af iKontrol-systemet til nye kunder og på sigt bidrage med opsætning og undervisning til disse. Matthias har tidligere arbejdet med salg af både fitnessabonnementer, alarmløsninger etc. i både Danmark og USA.

Lærke Soffy Braad Klausen

Kommunikations- og marketingansvarlig

Lærke er ansvarlig for virksomhedens kommunikation og markedsføring og arbejder bl.a. med content til forskellige medier. Desuden står Lærke for al praktik i forbindelse med undervisning og messer. Lærke er uddannet Cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har siden 2012 arbejdet med markedsføring, kommunikation og HR.

Daniel Bross

Udvikler, app-ansvarlig

Daniel er uddannet datamatiker og er ansvarlig udvikler af iKontrol-app’en. Daniel sørger for, at der er progression i udviklingen af app’en, og at der løbende bliver foretaget opdateringer af denne – både på iOS og Android. Daniel hjælper også med supporttelefonen, når supporten er optaget. Daniel har været ved iKontrol siden sommeren 2015.

Kim Hermanssen

Udvikler

Kim startede ved iKontrol i januar 2017 efter at have afsluttet sin praktikperiode i forbindelse med studiet ved os. Kim er uddannet datamatiker og arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols administrationssystem, så det løbende tilpasses brugernes ønsker og behov. Kim hjælper også på supporttelefonen ved behov.

Christian Kemp Haugland

Udvikler

Christian startede som udviklingspraktikant ved iKontrol i slutningen af maj 2017. Fra august blev han fastansat og skal hjælpe vores udviklingsteam med opdateringer af iKontrols administrationssystem. Christian er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2017.

Ditte Rabæk Poulsen

Produktkonsulent

Ditte startede som praktikant ved iKontrol i forbindelse med studiet i sommeren 2015. Ditte er i dag uddannet Global Business Engineer, og i februar startede hun som produktkonsulent ved iKontrol. Dittes opgaver omfatter udarbejdelse af iKontrol-guides, test af systemet og support på telefonen.

Louisa Vu

Support og administration

Louisa er uddannet Cand.merc. i International Business. Hun startede i et praktikforløb ved iKontrol i marts 2017 men blev ansat på fuld tid i slutningen af maj 2017. Louisa skal løse forskellige administrative opgaver og hjælpe på supporttelefonen, når vores kunder ringer ind og ønsker hjælp til systemet.

Teodora Zhekova

UX/UI Designer

Teodora er uddannet multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi. Hun startede ved iKontrol i marts 2017 og skal arbejde med grafisk design og opsætning af skærmbilleder til vores backend og app. Teodora har tidligere arbejdet med digital design og redesign af hjemmesider og apps.