iKONTROL-TEAMET

VI ER 16 DEDIKEREDE MEDARBEJDERE I iKONTROL-TEAMET

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør & partner

Torben er direktør og partner hos iKontrol. Ud over det overordnede ansvar arbejder Torben også som konsulent og sælger og hjælper vores kunder med opsætning af systemet. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i it, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

Casper Andersen

Partner

Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet hos iKontrol. Han har bred erfaring inden for både app-udvikling og hjemmesideløsninger. Casper er partner ved iKontrol og arbejder i dag som udviklingschef ved iKontrols søstervirksomhed, Onlimited og derfor ikke direkte involveret i udviklingen af systemet.

Benjamin Mejbom Berndt

Udviklingschef & partner

Benjamin er ansvarlig udvikler for iKontrols administrationssystem og står til daglig for udvikling og opdateringer af systemet. Benjamin er uddannet datamatiker og hjælper bl.a. vores kunder med spørgsmål til systemet. Udover flere års erfaring med hjemmesideudvikling har han siden april 2014 arbejdet ved iKontrol og er i dag partner i firmaet.

Anders Ljungquist

Udvikler

Anders er uddannet datamatiker ved Erhversakademi Dania. Som programmør  lægger han stor vægt på at der leveres den bedst mulige indsats og han vil gå langt for at opnå et godt resultat. Han arbejder til daglig med vores webplatform hvor han drifter og vedligeholder denne samt udvikler nye funktioner. Anders er startet som udvikler i iKontrol i 2018.

Emil Justesen

Salgskonsulent

Emil har siden december 2017 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Emil skal hjælpe med at udvide kendskabet til systemet, så flere får øjnene op for digital kvalitetssikring og iKontrols mange fordele. Emil har qua sin uddannelse opnået god viden og erfaring med salg, undervisning og procesoptimering, som han kan gøre brug af i jobbet. Du kan møde Emil på vejene rundt om i landet i den anden iKontrol-bil.

Johanne Fyhn

Servicemedarbejder

Johanne startede ved iKontrol i december 2017 som servicemedarbejder. Johanne kommer fra en større virksomhed, og skal hjælpe os med at holde styr på kontoret i en travl hverdag. Johanne skal bl.a. hjælpe med rengøring, bestilling af varer, indkøb, frokost mv. og sørge for, at kontoret fremstår pænt og præsentabel ved kundebesøg.

Daniel Bross

Udvikler, app-ansvarlig

Daniel er uddannet datamatiker og er ansvarlig udvikler af iKontrol-app’en. Daniel sørger for, at der er progression i udviklingen af app’en, og at der løbende bliver foretaget opdateringer af denne – både på iOS og Android. Daniel hjælper også med supporttelefonen, når supporten er optaget. Daniel har været ved iKontrol siden sommeren 2015.

Kim Hermanssen

Udvikler

Kim startede ved iKontrol i januar 2017 efter at have afsluttet sin praktikperiode i forbindelse med studiet ved os. Kim er uddannet datamatiker og arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols administrationssystem, så det løbende tilpasses brugernes ønsker og behov. Kim hjælper også på supporttelefonen ved behov.

Christian Kemp Haugland

Udvikler

Christian startede som udviklingspraktikant ved iKontrol i slutningen af maj 2017. Fra august blev han fastansat og skal hjælpe vores udviklingsteam med opdateringer af iKontrols administrationssystem. Christian er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2017.

Ditte Rabæk Poulsen

Produktkonsulent

Ditte startede som praktikant ved iKontrol i forbindelse med sit studie i sommeren 2015. Ditte er i dag uddannet Global Business Engineer, og i februar 2017 startede hun som produktkonsulent ved iKontrol og står for udarbejdelse af iKontrol-guides, test af systemet og support på telefonen.

Louisa Vu

Konsulent og administration

Louisa er uddannet Cand.merc. i International Business. Hun startede i et praktikforløb ved iKontrol i marts 2017 men blev ansat på fuld tid i slutningen af maj 2017. Louisa skal løse forskellige administrative opgaver og hjælpe på supporttelefonen, når vores kunder ringer ind og ønsker hjælp til systemet.

Teodora Zhekova

UX/UI Designer

Teodora er uddannet multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi. Hun startede ved iKontrol i marts 2017 og skal arbejde med grafisk design og opsætning af skærmbilleder til vores backend og app. Teodora har tidligere arbejdet med digital design og redesign af hjemmesider og apps.