INTEGRATION

INTEGRATION MELLEM IKONTROL OG DIN VIRKSOMHEDS ERP-SYSTEM

Som kunde hos iKontrol kan du udveksle data mellem iKontrol og din virksomheds ERP-, økonomi- eller dokumenthåndteringssystem.

 

Ønsker du at integrere iKontrol med et eksisterende system i jeres virksomhed, skal du blot have adgang til det API, der ligger bag iKontrol. Herigennem kan dine it-folk bygge den integration, der giver mening for lige præcis jeres virksomhed.

 

Et stadig stigende antal kunder vælger at integrere med iKontrol. Eksempler på nogle af de systemer, som iKontrol har integreret med, er Navision, Sharepoint og SalesForce.

 

Vi har også kunder, der har integreret iKontrol med deres ”hjemmebyggede” systemer. Hvilken integration du har brug for, afhænger af virksomhedens opbygning og behov.

Nogle af vores kunder arbejder eksempelvis på en lang række småsager, og for disse kunder er den dobbelte sagsoprettelse tidskrævende og dermed et punkt, de ønsker at optimere.

 

Andre af vores kunder har for eksempel faste politikker omkring, at data ikke kun må ligge i skyen men også skal ligge på virksomhedens eget netværk. For disse kunder er en automatisk overførsel af registreringer et indsatspunkt.

 

Typiske scenarier, hvor anvendelsen af iKontrols API også giver mening, er ved kunder, der har stor udskiftning i projekter, har brug for automatiske opdateringer af tegninger / dokumenter og har mange medarbejdere med behov for at kunne styre disse fra et andet system.

 

Ønsker du at vide mere om ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os eller ringe på 7060 6055. Du kan også læse vores artikel om integrationer for at blive klogere på, hvilke fordele vores kunde, Contiga Tinglev, har opnået.

API-integration mellem iKontrol og virksomhed

Ønsker du at vide mere?

 

Kontakt iKontrol