DIGITAL KVALITETSSIKRING

iKontrol er dit værktøj til digital kvalitetssikring og fotodokumentation

Mange anvender et digitalt kamera til deres fotodokumentation og skal efterfølgende hjem på kontoret og uploade og gemme billederne på den konkrete sag. Det behøver du ikke mere! Med iKontrol får du nemlig mobil kvalitetssikring og fotodokumentation i én arbejdsgang.

 

Vi har skabt et system, der fungerer alle steder – også offline, og som giver dig let adgang til din kvalitetssikring. Med din mobil eller tablet kan du foretage din dokumentation direkte i sagen og slipper dermed for at skulle hjem og færdiggøre arbejdet på kontoret.

 

Vores system sikrer dig også ensartet kvalitet i din kvalitetssikring og gør introduktionen af nye medarbejdere meget lettere, da deres opgaver altid er tilgængelige lige ved hånden. Læs vores blogindlæg om kvalitetssikring og bliv klogere på, hvordan du kan spare en masse tid med systemet.

iKontrol indeholder de grundlæggende simple moduler til kvalitetssikring såsom registrering via tekst, billeder eller lyd og markering på billede, plantegning eller landkort.

 

Derudover har vi også skabt nogle mere avancerede moduler til de brugere, der ønsker at kunne gøre lidt mere med deres kvalitetssikring, eller som møder større krav til deres leverancer.

 

iKontrol-moduler er til dig, der ønsker at kunne strukturere din kvalitetssikring ved eksempelvis eftersyn af eget arbejde, kvalitetskontrol af delleverancer mm.

Opret dine egne kontrolskemaer og tjeklister i din kvalitetssikring

Alle moduler kan tilgås og anvendes på din mobil eller tablet, mens du arbejder. Det sparer dig for mange timers efterbehandling i de sene aftentimer. Modulerne indgår på forskellig vis i vores fire licenser, som du tilkøber efter behov.

 

Du kan læse mere om de forskellige moduler her på hjemmesiden og tilgå dem via følgende links; fotodokumentation, kontrolskemaer og tjeklister, mangler og tilsyn, mønsterrunderingtekniske forespørgsler, tjeklister og formularer, opgavestyring, serviceeftersyn, drift & vedligehold og dokumenter og tegninger.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores løsninger – eller hvis du har nogle forslag til forbedringer til systemet.

Ønsker du at afprøve systemet for at se, om det er noget for din virksomhed?

Prøv iKontrol nu