Bliv en del af iKontrol

Det går stærkt hos iKontrol og vi søger løbende nye profiler, som kan være med til at udvikle vores forretning. Er der ingen ledige stillinger herunder, så følg os på Facebook og Linkedin, hvor vi løbende poster vores stillingsopslag.

Ledige stillinger

Læs mere om vores ledige stillinger herunder. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – dette kan du gøre til job@ikontrol.dk.

Vi har vokseværk og er løbende på udkig efter dygtige og dedikerede talenter til iKontrol-teamet – både fuldtidsansatte, studiemedhjælpere og praktikanter.

 

iKontrol er Danmarks bedste og mest brugervenlige system til kvalitetssikring og dokumentation. Vi stræber hele tiden efter at blive bedre – og det kræver, at vi altid gør vores bedste.

 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid vores kunders behov i centrum, når der udvikles på systemet.

 

Derfor skal vores nye kolleger være kvalitetsbevidste, servicemindede og have lysten til at udvikle i bred forstand.

Mener du at være i besiddelse af ovenstående evner, og søger du en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling, er du måske vores næste kollega. Vi modtager også meget gerne din uopfordrede ansøgning med svar på, hvad du kan bidrage med hos iKontrol.

 

Du finder vores opslåede stillinger her på siden og via vores LinkedIn- og Facebook-sider, så følg endelig med, så du altid er opdateret. Har du spørgsmål til stillingerne, kan du altid kontakte direktør, Torben Kovaltsenko Jørgensen på telefon 7060 6055 eller sende os en mail på kontakt@ikontrol.dk.

Se vores video om livet på kontoret. Synes du også, det ser ud som om, at vi har det rigtig sjovt sammen?

 

Hvis det er noget for dig, skal du ikke tøve med at skrive til os. Måske er vi din næste arbejdsplads?