UNDERVISNING

Bliv undervist i iKontrol og få det fulde udbytte af systemet

Har du brug for en undervisningsdag? Vi inviterer løbende til gratis undervisning i vores lokaler i Aarhus N og på Sjælland.

 

Vi underviser eksisterende kunder i udvalgte emner. Vores kunder får på den måde mulighed for at dykke ned i udvalgte dele af systemet og kan løbende kunne stille spørgsmål.

 

Vi sørger for lokaler, udstyr og forplejning – du skal bare møde op. Du er velkommen til at medbringe din computer eller tablet, hvis du ønsker at være med i systemet undervejs – men det er ikke et krav.

 

Vi planlægger løbende gratis undervisning og opdaterer datoerne her på siden. Vi har senest afholdt to undervisningsdage i april i både Aarhus og Høje Taastrup.

 

Næste gang vi afholder undervisning bliver april 2018. Datoerne er endnu ikke fastlagte. Invitationer sendes ud via vores nyhedsbrev.

Det er også muligt at arrangere en undervisningsdag hos jer. I bestemmer tidspunkt og ønsker for emner – og vi skræddersyer undervisningen til jeres behov.

 

I får mulighed for at invitere alle de medarbejdere eller kunder med, som undervisningen kunne være interessant for, da I ikke er begrænset af noget deltagerantal.

 

I betaler kun for den undervisning, som er relevant for jer – ligesom I får svar på konkrete spørgsmål relateret til lige præcis jeres arbejde.

 

Denne undervisningsform er god, hvis flere medarbejdere fra virksomheden skal have kendskab til systemet. Samtidig får alle det samme af vide om system og app og har efterfølgende bedre mulighed for at hjælpe hinanden.

 

Tøv derfor ikke med at kontakte os, så I kan høre mere om jeres mulighed for en skræddersyet undervisningsdag hos jer. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Vi ønsker at høre mere om vores muligheder for en undervisningsdag.

Kontakt iKontrol