Konsulentydelser

Hos iKontrol har vi ansat fagligt personale med såvel praktisk som teoretisk erfaring. Disse stiller vi – mod betaling – til din rådighed, såfremt du har brug for hjælp.

For at støtte vores kunder i deres daglige arbejder, tilbyder vi, at du kan købe vores fagligt uddannede personale på konsulentbasis. Det kan være for at få løst en konkret opgave til opsætning i iKontrol eller til en mere rådgivende rolle, hvor du ønsker hjælp, råd eller vejledning.

 

Du slipper således selv for at skulle bruge uhensigtsmæssigt meget tid og kan komme hurtigt videre. Eksempler på opgaver kunne være:

 

  • Opsætning af specialdesignede udskriftsskabeloner
  • Oprettelse af kontrolskemaer eller kontrolplaner
  • Opsætning af projekter eller brugere
  • Oprettelse af dokumentstruktur
  • Flytning af besvarelser fra ét projekt til et andet
  • Ændring eller omstrukturering af en større mængde data

Priser på konsulentydelser og undervisning

Konsulentydelser og undervisning kan afregnes på timebasis, men det er ligeledes muligt for dig at købe et klippekort og således få rabat på ydelserne og undervisningen.

 

Ved køb af konsulentopgaver og undervisning på timebasis er prisen 795/timen pr. påbegyndte time. Med et klippekort er prisen 600/timen pr. time, og afregningen sker pr. påbegyndte kvarter. Du sparer således penge på konsulentydelser og undervisning ved køb af et klippekort. Vær dog opmærksom på, at der vil være forberedelsestid og kørsel i forbindelse med undervisning.

 

Et klippekortet udløber efter 2 år. Når klippekortet er opbrugt, vil køberen blot få en besked herom.

Er du iKontrols næste talent?