SKEMALICENS

Herunder kan du se, hvilke moduler skemalicensen indeholder

Skemalicensen er til dig, der har brug for at kunne definere dine medarbejderes skemaer og tjeklister for at strukturere det data, som kommer ind fra marken.

Dokumentér hurtigt og nemt med både tekst, billeder og lyd. Markér på dine billeder, plantegninger og landkort, mens du arbejder og færdiggør dine registreringer i én arbejdsgang. Det er hurtigt og nemt!

Men modulet har du adgang til færdige skemaer fra bl.a. Dansk Byggeri og Gulvbranchen. Definér og tilpas også dine egne skemaer og svartyper efter behov. Foretag dine registreringer online såvel som offline.

Foretag din mønsterrundering direkte på din tablet eller telefon. Med modulet bliver dine anmærkninger automatisk oprettet og tildelt den valgte underentreprenør, der automatisk får besked herom –  og som også kan melde tilbage.

Opret dine egne logiske tjeklister og tildel disse specifikke medarbejdere. Opsæt valideringsregler for dine svartyper og træk rapporter løbende, så du altid har overblik over, hvor langt dine medarbejdere er med kontrollerne.

Med iKontrols modul til dokumenter og tegninger kan du, fra centralt hold, styre medarbejdernes adgang til dine dokumenter og tegninger. Husk, at de har adgang uden internetforbindelse.