Værktøjsstyring der forenkler din hverdag

Når der er gang i byggeriet og fuld fart over feltet, hjælper Værktøj+ ved at påminde om eftersyn og vedligehold, samt ved at sætte struktur på manualer, datablade, instruktionsvideoer mm.

Digital værktøjsstyring giver komplet overblik i en travl hverdag

iKontrol Værktøj+ giver dig som ansvarlig for al værktøj og materiel i din virksomhed, det nødvendige overblik i en travl hverdag. Med digitalt værktøjsstyring samler vi blandt andet eftersynsblanketter fra periodiske syn og løbende intern vedligehold samt al dokumentation som eksempelvist garantibeviser, manualer, instruktionsvideoer mm. i ét system. Du slipper for bekymringer og du sikrer dig samtidig at rette vedkommende påmindes når der er tid til eftersyn. Al værktøjsregistrering kan ske via vores mobile app og opdateringer sker med det samme den udførende er færdig med arbejdet.

Du kan i øvrigt oprette lager, biler mm, så du altid kan finde frem til værktøjet.

 • Overblik over periodiske eftersyn og almen vedligehold
 • Påmindelse om eftersyn til den enkelte håndværker
 • Eftersynsrapporten lige ved hånden ved kontrolbesøg
 • Mulighed for upload af manualer og Instruktionsvideoer
 • Lav en rapport over alt dit udstyr – eks. i tilfælde af tyveri
 • Sikker opbevaring af garantibeviser
 • Notér værktøjets lokation og hvem brugte det sidst

Videoen herunder viser, hvor nemt værktøjsregistrering og værktøjsstyring kan være for din virksomhed

Slip for bekymringerne – alt samlet i et system

Værktøj+ gør det nemt at have det fulde overblik og du sikrer dig at al værktøj håndteres korrekt.

 • Få påmindelse om eftersyn

  Opret og tilpas digitale blanketter og organisér dit materiel i grupper, typer og lokationer. Værktøj+ sørge for at underrette dig og den enkelte håndværker når der er tid til eftersyn.

 • Redegørelse ved kontrolbesøg

  Når du får uanmeldt kontrolbesøg, er det nemmere end nogensinde før at finde eftersynshistorikken frem på det enkelte værktøj. Idet du via app’en skanner QR/RFID-koden tilknyttet dit værktøj og historikken vises på skærmen.

 • Upload garantibeviser

  Garantibeviser opbevares sammen med materiel- registrering på iKontrols servere. På den måde er det altid ved hånden såfremt dit materiel bliver stjålet eller går i stykker.

 • Upload manualer og instruktionsvideoer

  Med Værktøj+ er det nemt at uploade manualer samt instruktionsvideoer til det enkelte værktøj. På den måde sikrer du dig altid at dine med- arbejdere arbejder ensartet, uanset hvem der står for eftersyn og vedligehold.

Få en gennemgang!

Ønsker du en introduktion og gennemgang af Værktøj+? Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 6055

kontakt@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig?