Som en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder har NemByg A/S kvalitet i højsædet.

Med sine 40 års erfaring har virksomheden opbygget solide egenskaber til at efterleve de høje krav til kvalitet der i byggeriet – både ift. proces og slutprodukt.

Den direkte forbindelse mellem kontoret og byggepladsen

 

Med digitalisering af kvalitetssikring har NemByg A/S opnået store fordele. Udskiftning af det manuelle papirarbejde til en digital løsning har medført effektiviserede arbejdsgange samt en systematisering og ensartethed i kvalitetssikringen, som tidligere har været en udfordring i virksomheden.

 

Med iKontrol appen har medarbejderne altid har deres primære værktøj til kvalitetssikring lige ved hånden – et værktøj der samtidig fungerer som en direkte forbindelse til projektlederen på kontoret.

 

Ved at skabe en tættere forbindelse mellem byggepladsen og kontoret opnås en højere grad af samspil mellem projektleder og tømrer samt et optimeret flow i registreringerne, og dermed højere kvalitet i arbejdet.

null
Cathrin Wehner Rasmussen
KS- og arbejdsmiljøkoordinator, NemByg A/S

Entydig kommunikation og transparens i kvalitetssikringsarbejdet

Digital kvalitetssikring skaber transparens i arbejdet hos NemByg A/S. Udover at anvende iKontrol som værktøj til registrering og besvarelse af skemaer fungerer systemet som kommunukationsplatform til understøttelse af kommunikation til kunderne.

 

”Det skal være lettilgængeligt – også for fores kunder, så de har mulighed for at få indsigt i det her kvalitetssikring.”

Cathrin Wehner Rasmussen
KS- og arbejdsmiljøkoordinator, NemByg A/S

 

Dokumentationen ligger lettilgængeligt i systemet, så kunderne løbende kan holde sig opdateret i processen. NemByg A/S administrerer selv hvem og hvilke oplysninger der skal kunne tilgås. Ved at give kunderne denne indsigt, skabes der enkelt og entydig kommunikation samt åbenhed og transparens i kvalitetssikringsarbejdet.

Brugervenlighed og support

Digitale løsninger har til formål at lette hverdagen for medarbejderne. Derfor var brugervenlighed et af nøgleordene, da NemByg A/S skulle vælge et digitalt system til kvalitetssikring. I en virksomhed med mange år på bagen følger medarbejdere med mange års erfaring – og mange års indgroede vaner. Derfor var det essentielt at vælge et system, der skulle være nemt at gå til, både på kontoret og på byggepladsen, så overgangen fra det manuelle papirarbejde til digitalisering blev så gnidningsfri som muligt:

 

”Det skal være nemt for projektlederen at finde ud af. Det skal ikke være svært at sætte sig ind i, og så skal det være nemt at bruge, når man er ude på byggepladsen. Det har vi fået ved at bruge iKontrol.”

Cathrin Wehner Rasmussen

KS- og arbejdsmiljøkoordinator, NemByg A/S

 

Brugervenlighed er centralt, når man skal implementere et nyt system, da medarbejderen med det samme skal mærke, at værktøjet skaber værdi og letter arbejdsgangene. Derudover skal der være mulighed for hjælp, når spørgsmål og udfordringer opstår, hvorfor Cathrin beskriver iKontrols fri support som “en kæmpe gevinst, når man er entreprenør”.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.