Et nyt samarbejde mellem iKontrol og Videncenter for håndværk – bæredygtighed, klimarenovering og byggeri (HBKB) skal være med til at styrke fremtidens medarbejdere i bygge-sektoren til en mere digital hverdag.

ikontrol.dk

Digitale værktøjer i klasselokalet

I takt med de stigende krav til løbende dokumentation og kvalitetssikring i bygge- og anlægsbranchen, oplever de danske erhvervsskoler behovet for at kunne medtage digitale hjælpemidler i undervisningen, så det matcher de kompetencebehov der er på arbejdsmarkedet og som er i hastig udvikling.

Samarbejdet mellem iKontrol og Videnscentret skal derfor ses som et tilbud til underviserne om gratis at kunne benytte iKontrols brugervenlige app og registreringssystem i den daglige undervisning. Eleverne vil dermed have muligheden for at få et godt kendskab til digitale registreringer og hvordan det i fremtiden vil lette deres hverdag at udnytte de klare fordele der er ved at lade mobile enheder være en del af deres værktøjskasse.

Intro- og fyraftensmøder

Sammen med Videnscentret afholder vi i den nærmeste fremtid en række fyraftensmøder. Disse møder er henvendt faglærer inden for de enkelte fagområder og på disse møder får man en introduktion til Videncentret HBKB og iKontrol og hvordan den enkelte faglærer kan komme i gang med at benytte iKontrol i den daglige undervisning.

Du kan se kommende arrangementer hos videnscentret ved at klikke her.

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge iKontrol i klasselokalet?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.