Ofte kan der være mange parter i en byggesag. Der ligger en udfordring i hele tiden at have overblik over de mangler og tilsyn, der bliver oprettet på kryds og tværs i projektorganisationen. Det er let at miste overblikket i dette virvar af opgaver, hvis ikke du har et system, der kan håndtere dette.

Mangler og tilsyn i iKontrol

Hos iKontrol leverer vi en løsning til styring af disse mangler og tilsyn og hjælper dig med at holde det kølige overblik.

iKontrols modul til mangler og tilsyn kan anvendes i både små og store byggesager. Du kan via modulet oprette mangler og tilsyn, mens du står i marken og allerede på dette tidspunkt tildele disse den eller de relevante personer. Mangler og tilsyn kan selvfølgelig dokumenteres med vores fotodokumentationsmodul, så der ikke hersker tvivl om, hvori opgaven består.

Få overblik over projektet i realtid

Efterhånden som mangler og tilsyn opstår i et projekt, bliver der behov for at holde overblikket over disse. Hvilke mangler ligger til tømreren eller mureren? Hvilke mangler blev udbedret i sidste uge eller siden sidste mangelgennemgang? Hvilke mangler er kritiske, og hvilke kan vente lidt? Dette er eksempler på spørgsmål, som du let får svaret på med iKontrols modul til mangler og tilsyn. Vi giver et overblik i realtid over dine projekter.

Let arbejdsgangene med Mangler og tilsyn

Er du rådgiver eller bygherre kan du vælge at anvende iKontrol som det samlede mangel- og tilsynssystem på hele projektet. Vi understøtter et ubegrænset antal niveauer i projektorganisationen, hvilket giver de enkelte parter mulighed for at sende mangler videre til underordnede parter samtidig med, at de holdes inde i informationsflowet, når opgaven udbedres, afvises eller godkendes.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.