Eftersyn af værktøj

Eftersyn af værktøj skal medvirke til, at sikkerhedskrav overholdes og sikkerhedsfunktioner altid fungerer, som de skal. Er du ansvarlig for virksomhedens værktøjseftersyn, og mangler du et system, der kan holde styr på, at værktøjet bliver efterset til tiden? Så er iKontrol svaret!

Med iKontrol kan du nemlig foretage dine eftersyn af værktøj digitalt, så du altid får efterset værktøjet til tiden. Via iKontrol-app’en scanner du de QR-koder, som du har fået udleveret af os. QR-koderne sættes på værktøjet eller maskinen, der skal efterses. Via scanningen får du afgang til de data, der er knyttet til det pågældende værktøj eller maskine og til de tjeklister, som du skal foretage jeres digitale eftersyn af værktøjet eller maskinen efter.

Med iKontrol kan dine tjeklister opdateres fra centralt hold, så du altid har adgang til de nyeste via din app. Det betyder, at dine digitale serviceeftersyn altid foretages på baggrund af korrekte tjeklister. Samtidig fortæller systemet dig, hvornår det er tid til f.eks. dine lovpligtige serviceeftersyn af maskiner og værktøj, så disse foretages til tiden.

Efter at dine digitale serviceeftersyn er gennemført kan du let generere dine servicerapporter fra iKontrols administrationssystem, der giver dig det fulde overblik over dine eftersyn. Læs mere om vores digitale værktøjsstyring og værktøjsregistrering, hvor du får det fulde overblik over dine fordele med systemet, når du skal foretage dine værktøjseftersyn.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.