Som bygherre, rådgiver eller (hoved)entreprenør er du sikkert involveret i både et og fem års gennemgange. Ligesom ved mangelgennemgange kan du opleve udfordringer ved et og fem års gennemgange i forhold til registrering af de konstaterede risikoelementer eller fejl.

 

Så hvordan kommer du udfordringerne til livs og holder styr på alle manglerne? Og hvordan får du dem sendt videre til de ansvarlige personer på projektet, der skal udbedre dem? Det giver vi heldigvis svaret på i denne artikel.

Hold overblik med Mangler og tilsyn

Med iKontrols modul til mangler og tilsyn kan du holde overblikket over fejl og mangler via plantegninger. På den måde får du vished om, hvor i bygningen manglen er placeret. Som bygherre eller (hoved)entreprenør får du samtidig overblik i realtid over manglerne – både de udbedrede og de afventende, da du løbende har adgang til grafer, der fortæller, hvor langt dine (fag)entreprenører er i processen.

Du kan benytte iKontrol på alle niveauer i projektorganisationen, hvilket giver dig mulighed for at sende mangler videre i systemet. Hvis dine (fag)entreprenører i forvejen anvender iKontrol til deres egen kvalitetssikring, kan du tildele dem manglerne direkte i systemet – ligesom de kan sende dem videre til egne underentreprenører.

Data indsamlet ved gennemgangene uploades løbende og gemmes på den konkrete sag – og kan sendes videre til rette personer. iKontrol muliggør således et højt informationsflow parterne imellem og gør din mangelgennemgang overskuelig og gennemsigtig.

Husk, du altid kan kontakte iKontrol, hvis du har spørgsmål til systemet.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.