Det er nu nemmere end nogensinde før at lave din mangelgennemgang. Med iKontrol kan du nemlig foretage dine mangelgennemgange og digitalisere kommunikationen med dine underentreprenører.

Via iKontrol kan du som fagentreprenør tildele mangler til dine underentreprenører – fra enheden eller fra administrationssystemet. Du får svar retur, når disse er udbedret og kan herefter vælge at afvise eller godkende dem.

Såfremt fag- eller underentreprenør i forvejen har en iKontrol-konto, som de anvender til deres egen interne kvalitetssikring, kan mangler og tilsyn oprettes direkte på denne konto. På den måde slipper underentreprenøren for at skulle logge ind flere steder. Læs mere om dette i vores blogindlæg “Digitalisering af dit flow af mangler og tilsyn“.

mangelgenemgang - ikontrol.dk

Din mangelgennemgang behøver ikke at være en vanskelig eller tidskrævende proces. Med iKontrol foretager du din mangelgennemgang, mens du er på byggepladsen fra din tablet eller smartphone. Du kan tage billeder, skrive noter og optage lyd – ligesom du kan markere på plantegninger og landkort. Du slipper for at skulle tilbage til dit kontor for at udfylde dine lister.

Med iKontrol holder du det forkromede overblik over dine mangelgennemgange, og du får et naturligt flow i processen – fra tildeling til udbedring af manglerne. iKontrol leverer desuden grafer, der visuelt giver dig et overblik over dine mangler. Læs om vores modul til mangler og tilsyn.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.