Vi giver dig

Bedre byggeri
i hverdagen

Vi skaber værdi for dig!

Med iKontrol ønsker vi, at gøre hverdagen bedre for dig og dine kolleger. Vi har samarbejdet med mange kunder gennem de seneste år og udviklet stærke IT-løsninger som letter jeres arbejdsprocesser og giver værdi til virksomheden.

null

Sikrer høj kvalitet i byggeri og serviceydelser

Der er ingen tvivl – iKontrol er kommet til verden for at støtte byggebranchen og hjælpe de enkelte entreprenører med at digitalisere arbejdsprocesser som kommer til gavn for dig som entreprenør. Derfor lytter vi og udvikler løsninger som understøtter din hverdag.

null

Spar tid på tværs af dine projekter

En af de helt store udfordringer i byggeprocessen er tid. Tid er penge og derfor har vi udviklet en række digitale værktøjer til at hjælpe dig med at spare tid og samtidig have et solidt overblik over din arbejdsproces.

null

Struktur på dine projekter og journalisering

Dit primære mål er at få udført arbejdet efter bedste forholdsregler jf. projektplanen. Vores IT-løsninger hjælper dig med at have det forkromede overblik over dine arbejdsprocesser, så du hele tiden har overblik over, hvor langt du er med de enkelte opgaver.

null

Testet af virksomheder som din

iKontrol er blevet gennemtestet af entreprenørvirksomheder i hele landet, på mere end 40.000 byggeprojekter. Vores udviklingsteam er dagligt i dialog med virksomheder som din, for at forbedre systemet til netop dine behov.

null

Ét klik fra at generere en fuld rapport

Med iKontrol er du hele tiden kun et klik fra at genere en rapport over dit projekt. I udskriftdesigneren kan du selv vælge, hvordan det skal sættes op og dette skal du kun gøre én gang. På den måde sikrer du ens rapporter som skaber let overblik.

null

Fuld skalérbar løsning fra måned til måned

iKontrol er fleksibelt og konfigurerbart, og kan derfor tilpasses dine specifikke behov. Vi har ingen bindingsperioder, og du betaler kun én måned forud for dine moduler, samtidig med at du kan op- og nedgradere efter behov.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter.

VI HAR STÆRKE LØSNINGER SOM GIVER DIG ET BOOST I HVERDAGEN

Herunder ser du et udvalg af IT-værktøjer som de fleste entreprenører med fordel benytter sig af.

“Det er en fantastisk og positiv oplevelse at samarbejde med iKontrol, som er et professionelt og serviceminded team, der lytter til virkelighedens problematikker. Jeg er imponeret over, at I på så kort tid har kunnet opfylde de ønsker, som vi har på DTU Skejby Psyk.”

Jonathan Noer, IKT, BIM koordinator, Wicotec Kirkebjerg

ÉT SYSTEM DER DÆKKER ALLE DINE BEHOV – UANSET HVOR DU ER!

Uanset hvilken funktion du har, så er iKontrol skræddersyet til at dække alles behov, således at du kan ser det der er relevant for den enkelt.

iKontrol er bygget ud fra en centralstyret tilgang, hvor det er virksomheden der har det fulde ejerskab af alle informationer. Det vil sige at ingen registreringer fra byggepladsen vil ligge lokalt hos den udførende person, når arbejdsdagen er omme. Alle udførselskontroller kan foretages offline på de mobile enheder og tilgodeser dermed forhold, hvor medarbejderen i perioder ikke er forbundet til mobilt netværk.

iKontrol sørger hele tiden for, at der ikke er langt mellem kontoret og byggepladsen, da al kommunikation og dokumenthåndtering kan styres direkte på iKontrols platform. Dermed er du og dine kolleger altid garanteret at arbejde ud fra de nyeste dokumenter og tegninger, og det er altid muligt at gå tilbage i historikken.

NYHEDER FRA IKONTROL

Nyt samarbejde med DI Dansk Byggeri om DS 1140

Et paradigmeskifte er på vej i forhold til kvalitetssikring i den danske byggesektor. Kvalitetssikring har indtil nu været et krav til statslige og statsstøttede byggerier, hvor AB 18 også har indført brugen af KS i større privatejede byggerier. Nu kommer der også krav til de konstruktionsbærende fag, eller det vil sige, at det har der…

Læs mere...

Digital kvalitetssikring – det hele starter i klasselokalet

Et nyt samarbejde mellem iKontrol og Videncenter for håndværk – bæredygtighed, klimarenovering og byggeri (HBKB) skal være med til at styrke fremtidens medarbejdere i bygge-sektoren til en mere digital hverdag. Digitale værktøjer i klasselokalet I takt med de stigende krav til løbende dokumentation og kvalitetssikring i bygge- og anlægsbranchen, oplever de danske erhvervsskoler behovet for…

Læs mere...

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.