Digital kvalitetssikring til byggeri

iKontrol – en digital løsning til byggebranchen

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Effektiv løsning til byggeriets kvalitetskontrol

Ønsker du en effektivisering af kvalitetssikringen i din virksomhed, er iKontrol og digital kvalitetssikring løsningen. iKontrol gør det nemt at udføre systematisk kvalitetssikring på byggepladsen – nemt og hurtigt – samt i overensstemmelse med bygherrens kvalitetskrav.

Med iKontrol kan du udføre fotodokumentation samt udfylde kontrolskemaer og tjeklister i én arbejdsgang, og du slipper dermed for ekstra skrivebordsarbejde i de sene eftermiddagstimer, når kvalitetssikringsmaterialet skal journaliseres og struktureres, da rapporten generes direkte i systemet. iKontrol er en digital løsning, og du kan derfor vinke farvel til papir, blyant, mapper samt digitalkamera og byde velkommen til en papirløs byggeplads.

Ring eller kontakt os for en uforpligtende rådgivning

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om din løsning. Du kan ringe på +45 7060 5855 eller sende en mail til salg@ikontrol.dk. Du kan også sende os dine kontaktinfo herunder, og vi ringer dig op

Opsætning af kontrolskemaer

iKontrol gør det muligt for dig at opsætte din egen projektstruktur i administrationssystemet og opsætte kontrolskemaer, der kan tilgås af relevante fagentreprenører på byggeprojektet. 

 

Brug branchespecifikke skemaer

I opsætningen får du mulighed for at importere Dansk Byggeris standarder for kvalitetssikring samt andre skema-leverandører, og du kan ligeledes definere dine egne kontrolskemaer og tjeklister. Skemaerne kan desuden opdeles i mapper såsom modtagekontroller, proceskontroller, sikkerhedskontroller og slutkontroller.

iKontrol samarbejder med

null

De lovpligtige kvalitetskontroller understøttes af iKontrol

Kvalitetssikring er lovpligtigt for statsstøttede byggerier, og stadig flere private bygherrer stiller ligeledes krav til kvalitetskontrol under byggeri, men processen behøver ikke at være omfangsrig og tidskrævende trods udførlige krav.

Indrapportering, indsamling og registrering

iKontrol muliggør systematisk indrapportering, indsamling og registrering af dokumentation i forbindelse med kvalitetskontrol og sparer dig dermed for en masse penge og besvær. Med iKontrol kan du udføre systematisk kvalitetssikring og afkrydse kontrolskemaer og tjeklister direkte i vores app – både online og offline. Derudover kan du nemt udføre fotodokumentation med din smartphone eller tablet.

Læs om eksempler på faggrupper, der anvender iKontrol:

Få overblik over byggeriets mangler og tilsyn

Hvis du arbejder med tilsyn af fejl og mangler på en byggeplads, er du bekendt med det økonomiske omfang, hvis disse ikke bliver udbedret inden for tidsrammen. Et byggeprojekt er ikke uden fejl og mangler, og i takt med at projektet skrider frem, kommer der flere og flere til. Det er her, iKontrol kommer ind i billedet med en digital og forebyggende løsning, der sparer dig for en masse penge og besvær.

Måske kan du nikke genkendende til at være totalentreprenør på et stort byggeprojekt, hvor du har ansvaret for ti forskellige faggrupper? Hvilke fejl og mangler er under udbedring, hvilke nærmer sig deadline, hvilke afventer påbegyndelse og vigtigst: hvem har ansvaret?

Med iKontrol kan du holde det forkromede overblik over specifikke fejl og mangler ved hjælp af markeringer på plantegninger, landkort og lister, og du kan desuden uddelegere ansvaret til de forskellige fagentreprenører. Alle mangler kan naturligvis oprettes og opdateres fra både telefon, tablet og administrationssystem. Når du har uddelegeret ansvaret for de forskellige fejl og mangler, kan du følge med i udførelsen og dermed sikre dig, at projektet bliver færdigt til den aftalte afleveringsfrist.

serviceeftersyn - iKontrol - digital kvalitetssikring

Ubegrænset lagerplads til alle jeres dokumenter og tegninger

Som kunde hos iKontrol har du altid ubegrænset lagerplads til alle dine projekter. Vores digitale dokumenthåndteringssystem samler dine dokumenter og tegninger på én server som er centralt styret fra virksomheden. Dermed undgår du at miste data og med komplet ejerskab af dine filer, bestemmer du, hvem der må se hvad. Du kan også give eksterne/fagentreprenører adgang til bestemte filer, så du sikre nem samarbejde gennem hele byggeprojektet.

Det er muligt at gøre specifikke dokumenter tilgængelig offline, så du altid kan finde lovpligtige dokumenter omkring sikkerhed samt gravetilladelser og procedurebeskrivelser frem, når du er på arbejde – selv uden internetforbindelse.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk