iKontrol til flyttebranchen

iKontrol er et alsidigt system, der bliver anvendt af virksomheder på tværs af mange brancher, herunder flyttefirmaer, hvor dokumentation og kvalitetskontrol er nøgleord. I flyttebranchen er dokumentation vigtigt, fordi flyttefirmaer har ansvaret for, at der ikke sker skader på flyttegods under transport. Hvis der allerede er skader på flyttegods inden flytningen, skal flyttemændene ligeledes kunne dokumentere dette, så der ikke er tvivl om skyldsspørgsmålet.

iKontrol er den ultimative løsning til dokumentation og kvalitetskontrol. Systemet er tidsbesparende, og det hjælper således til at effektivisere arbejdsgangene i virksomheder, der skal udføre dokumentation på daglig basis, herunder flyttefirmaer. Før i tiden var dokumentation en tidskrævende og omfangsrig proces uanset branche, men i dag findes der heldigvis mere effektive metoder til dokumentering såsom iKontrols digitale løsning, der består af et administrationssystem og en app. Ved hjælp af administrationssystemet kan kontormedarbejderen opsætte tjeklister og formularer samt definere disse ud fra egne svartyper og valideringsregler. App’en anvendes af flyttemanden til at afkrydse disse tjeklister og formularer samt til at udføre fotodokumentation.

Fotodokumentation – nemt og hurtigt

Hvis du er, eller har været, flyttemand, kender du formentlig til vigtigheden i at dokumentere standen på det flyttegods, som bliver flyttet rundt. Fotodokumentation er således et nøgleord i flyttebranchen, fordi der kan opstå strid mellem flyttefirmaer og kunder, hvis der ikke er styr på dokumentationen, når uheldet er ude. iKontrol har derfor udviklet et modul til fotodokumentation, der gør det nemt for en flyttemand at foretage dokumentation i én og samme arbejdsgang – hurtigt, nemt og bekvemt.

Som flyttemand kan man eksempelvis tage et billede af flyttegods inden og efter levering og således dokumentere standen på det materiel, der er blevet flyttet samt notere tid, sted og GPS-lokation i samme ombæring. Via. systemet kan man skrive specifikke noter til de enkelte billeder, hvis dette er nødvendigt, og dokumentationen bliver således fyldestgørende. Til sidst sendes billederne automatisk til iKontrols server, hvorfra kontormedarbejderen kan trække en færdiggjort PDF-rapport.

iKontrol kan også anvendes til udarbejdelse af skadesrapporter. Hvis en flyttemand forårsager en skade på flyttegods, kan han eller hun dokumentere og beskrive denne skade via. app’en, og ligeledes kan han eller hun få kundens underskrift på, at skaden er set og ‘godkendt’. På denne måde kan flyttemændene sikre, at de altid har ryggen fri, så der ikke opstår strid.

iKontrol - digital kvalitetssikring

Brugervenlighed for alle

For mange ansatte kan det virke angstprovokerende, når nye systemer kommer til, og de gammeldags metoder skal lægges på hylden. iKontrol er et system, der er yderst brugervenligt for alle i virksomheden, og det er ligeledes tidsbesparende for flyttemændene, hvorfor det tilgodeser alle i organisationen; både kontormedarbejderen og flyttemanden. Endnu en fordel er, at systemet fungerer 100% offline, og flyttemændene er derfor ikke afhængige af at være koblet på internettet, når dokumentationen skal foretages, hvilket giver en masse fleksibilitet i forhold til andre systemer, der er afhængige af internetforbindelse.

iKontrol overskueliggør altså dokumentation og kvalitetssikring på én gang, samtidig med at arbejdsgangene bliver effektiviserede igennem en digital model, der er til gavn for alle medarbejdere i organisationen.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring til flytteforretninger?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk