DIGITAL KVALITETSSIKRING

Digital kvalitetssikring gør, at BUUS Anlægsgartner nu har alt samlet i ét system

Kvalitetssikring er et krav for mange virksomheder og BUUS Anlægsgartner er ingen undtagelse.

 

Før brugte BUUS Anlægsgartner papir og kamera til at udføre deres kvalitetssikring, men det tog lang tid for dem og de oplevede at det blev for bøvlet i sidste ende.

Kvalitetssikring gør dit arbejde nemmere

BUUS Anlægsgartner blev trætte af at bøvle med papir og et kamera – og bruge alt for meget tid på at få dokumenteret det udførte arbejde.

De valgte en digital kvalitetssikring hos iKontrol, og nu kan de udføre kvalitetssikring på alting på stedet og med det samme. Når de skal fremvise deres kvalitetssikring, kan de gøre det på dages dato.

”Så snart vi kommer på en byggeplads, så starter vi iKontrol op. Jeg sender det ud til byggelederen på byggepladsen, og de kan gå ud og kvalitetsikre, mens jeg sidder på kontoret, og løbende kan kontrollere, hvor langt de er i processen” 

Berit Andersen – Anlægsteknikker, BUUS Anlægsgartner

Kunderne er positive overrasket over kvalitetsrapporten

Ved at overgå til en digital kvalitetssikring er det ikke kun arbejdet, der er blevet lettere. Når BUUS Anlægsgartner førhen skulle overrække kunderne en rapport, så blev det gjort på den gamle metode, med byggemøder og gå alt igennem fra start til slut – og notere det hele ned på papir.

 

”Vi har fået god feedback fra vores kunder. De er positive overrasket i forhold til før i tiden, fordi folk er ikke vant til, at der bliver lavet en digital kvalitetssikring, de er vant til den gamle model, hvor man opstarter nogle byggemøder og sætter sig ned og skal igennem hele processen fra start til slut.

Berit Andersen– Anlægsteknikker, BUUS Anlægsgartner

Det er altså ikke kun BUUS Anlægsgartner, der har fået stor gavn af iKontrol, det har deres kunder også, fordi de bedre kan følge med i hele processen, og der er en større gennemsigtighed. Det skaber trygge kunder.

null
”Kunderne kan løbende hele tiden kontakte os, og så har vi så materiale fra dags dato, til hvor vi står lige præcis i dag og nu.”

 

Berit Andersen – Anlægsteknikker, BUUS Anlægsgartner

Få samlet modtagerkontrol, slut-kontrol og processerne

Med digital kvalitetssikring oplever BUUS Anlægsgartner, de har fået et bedre overblik og kontrol med deres opgaver og processer, det lige fra modtagerkontrol, byggemøder til slut-kontrol. Der er ikke længere bøvl med papiret, og kunderne kan hurtigt få en rapport, hvis de skal bruge den.

 

Den simple app fra iKontrol rummer alt, hvad der er brug for, og den bliver tændt som det første når de ankommer til en opgave. På den måde, ved alle, hvad der skal laves, hvordan og hvilke materialer, der skal anvendes. Det gør, at der kan arbejdes mere effektivt.

Med et klik er der en rapport klar til kunden

For Buus Anlægsgartner er det blevet nemt at give deres kunder et bedre indblik i hele processen – hvilket har givet gladere kunder.

Der bruges ikke længere alt for meget tid med at notere alt på papir og bruge timer på at udarbejde en kvalitetsrapport til kunderne – både under og efter en opgave er afsluttet.

 

”I dag kan vi lave kvalitetssikring på alt, og når vi skal lave en rapport, så kan vi gøre det på dags dato.”

Berit Andersen  – Anlægsteknikker, BUUS Anlægsgartner

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk