Central styring af dokumenter

Har du, i forbindelse med dine projekter, brug for at kunne dele dokumenter eller tegninger med dine medarbejdere og samarbejdspartnere? Og ønsker du et system, der kan hjælpe dig med at styre, hvilke personer der kan se hvilke dokumenter? Så er iKontrols modul til dokumenter og tegninger løsningen for dig.

 

Med modulet kan du fra centralt hold styre alle dine dokumenter og tegninger og derved undgå, at dine medarbejdere arbejder ud fra dokumenter eller tegninger, der enten ikke er opdaterede eller er direkte forkerte.

 

Du kan nemlig gøre dokumenterne og tegningerne tilgængelige for de personer og persongrupper, som du ønsker. Adgangen kan styres fra projekt til projekt eller mere overordnet.

Få adgang til dine dokumenter og tegninger – også uden internet

Med iKontrol skal du ikke længere slæbe dine mapper og papirer rundt på byggeriet, da du og dine medarbejdere kan tilgå projektets dokumenter og tegninger fra mobil og tablet.

 

Dine medarbejdere har adgang til dokumenterne og tegningerne, uanset hvor de befinder sig – også steder uden internetforbindelse. Dine medarbejdere tilgår dokumenterne og tegningerne fra samme velkendte app, som de kvalitetssikrer i.

Brug fx dokumenthåndtering til

  • APV
  • Medarbejderhåndbog
  • Byggemødereferater
  • Vejledninger

Push-beskeder

Med iKontrol kan du modtage push-beskeder på fil eller mappe-niveau. Det betyder, at du kan sætte iKontrol op til at udsende notifikationer til dine brugere, når der sker opdateringer eller ændringer i dine dokumenter eller tegninger.

 

Push-beskederne kan tilkobles specifikke dokumenter, tegninger eller hele mapper, og du kan opsætte en standard for, hvordan de skal vises i app’en. Med push-beskederne undgår du eksempelvis, at dine medarbejdere bygger efter forkerte tegninger eller ikke har adgang til de nyeste sikkerhedsbeskrivelser, når de er på farten.

 

Push-beskederne kan desuden anvendes ved opdateringer eller ændringer i opgaver og mangler. Læs mere om dette under vores moduler til henholdsvis opgavestyring og mangler og tilsyn.

Understøttelse af BIPS og IKT

iKontrol understøtter BIPS standarder for mappestrukturer, hvilket gør det nemt for dig at oprette projekter med en struktur i overensstemmelse med BIPS.

iKontrol giver dig mulighed for at oprette din mappe-struktur på et projekt i henhold til BIPS standarden. Du kan dermed oprette dine egne mappestrukturer – præcis som du er vandt til på dine interne servere.

iKontrol overholder desuden IKT standarden i henhold til dokumenter og tegninger. Systemet sikrer således sporbarhed, da du kan se revisioner af filer og tilgå oplysninger om, hvornår de er blevet rettet, læst mv. Dette gør det enkelt at overføre eksisterende projekter til iKontrol.

Vil du høre mere om Dokumenthåndtering?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk