DIGITAL KVALITETSSIKRING

iKontrol er Danmarks førende løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol er det slut med lange og bøvlede rutiner, da alt afsluttes i én arbejdsgang.

Digital kvalitetssikring effektiviserer din hverdag

Digital kvalitetssikring med iKontrol har gjort det nemt for dig at oprette kvalitetssikringsskemaer og tilpasse dem til det enkelte projekt. Al forberedelse klares fra ét centralt system og projektlederen har fuld kontrol over hele forløbet.

Medarbejdere kan med deres mobiler eller tablets nemt udføre kvalitetssikring. iKontrol udnytter de digitale hjælpemidler, og det er derfor muligt at tage billeder, skrive, diktere samt indtale noter direkte i app’en. Alle registreringer gemmes automatisk centralt og sikkert på jeres konto.

null

Opret og tilpas skemaer til jeres forretning

null

Markér registreringer på plantegninger

null

Få struktur på dine projekter og journalisering

null

Fuld skalérbar løsning fra måned til måned

Ønsker du en snak om digital kvalitetssikring til din virksomhed? Vores konsulenter er klar til at hjælpe dig. Det er helt uforpligtende – for os handler det om, at du tager den rigtige beslutning.

Fra registrering til kontoret i ét enkelt klik!

Digital kvalitetssikring gør det nemt for medarbejderen ude på pladsen, da alt klares direkte på telefonen. Medarbejderen arbejder ud fra de skemaer, der er forberedt fra kontoret, og efter endt dokumentation gemmes registreringen direkte i systemet. Dermed har projektlederen på kontoret altid de seneste data direkte fra byggepladsen.

Virker også offline
Skulle det ske, at medarbejderen er i et område, hvor mobilsignalet ikke når frem, gemmes registreringen lokalt på mobilen. Når medarbejderen senere er i et område med bedre signal kan data uploades til det centrale system, uden at I mister de enkelte registreringer.

Digital kvalitetssikring giver dig løbende overblik gennem hele byggeprojektet

I AB18 er der stor fokus på at al kommunikation og registrering skal ske løbende og rettidigt igennem byggeprojektet – dette er også gældende for kvalitetssikring.

I iKontrol har vi gjort det muligt i planlægningsfasen at definere kontrolmængder. På plantegningen kan du ligeledes markere, hvor kontrollerne fysisk skal udføres. Dermed har du endnu mere styring på processen. Ved at planlægge din kvalitetskontrol fra starten i projektet sikrer du et løbende overblik over, hvilke kontroller der er gennemførte, og hvor meget der mangler.

Din medarbejder vil, når der er tid, få automatisk besked når en kontrol skal udføres og opgaven vil have farveindikationer direkte i app’en. Det vil dermed være nemt for den udførende at finde de manglende kontroller og få dem udført – husk de også kan findes på en plantegning.

KS-rapport med bare ét klik

Når du har udført den digitale kvalitetssikring og KS-rapporten skal laves, har vi gjort denne proces meget simpel for dig. Med bare ét klik i systemet, dannes der en komplet rapport, som sørger for, at alle kontroller er med. Lydoptagelser fra de enkelte kontroller er også med i rapporten i form af links, og disse kan nemt aflyttes med et enkelt tryk. Dermed sikrer iKontrol, at dokumentationen er samlet nemt og hurtigt i den endelige KS-rapport.

IKONTROL ER DER FOR DIG!

Uanset om det er første gang du skal i gang med digital kvalitetssikring, eller om du kommer fra et andet system, hjælper vi dig i gang, og du har altid adgang til vores support-team. Desuden har du ubegrænset lagerplads til alle dine filer og dokumenter.

null

Gratis 1. level support - du ringer bare!

null

Ubegrænset lagerplads

null

Opstartspakke – inkl. undervisning og igangsættelse af første projekt

Flere og flere danske virksomheder benytter i dag iKontrol til deres digitale kvalitetssikring:

ER DU IKKE OVERBEVIST ENDNU?

Her kommer yderligere 3 gode grunde til at vælge iKontrol til jeres kvalitetsforretning!

  1. Giv bygherre adgang til dine KS-registreringer via iKontrols kundeportal
  2. Mulighed for integration med andre IT-systemer
  3. Bruger- og rettighedsstyring giver dig som projektleder 100% kontrol over jeres kvalitetsforretning

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk