Overvejer du som driftstekniker at finde et system, hvori du kan holde overblikket i dine drift- og vedligeholdelsesopgaver? Og ønsker du mere struktur i din arbejdsdag? Så skal du helt sikkert læse med her.

Stibo, en softwarevirksomhed med hovedkontor i Højbjerg ved Aarhus, drifter og vedligeholder selv den bygning, som de holder til i. De udlejer også en del af bygningen til andre firmaer. Til dette hører en del vedligeholdelsesopgaver, som deres tekniske afdeling står for. Arbejdet gennemføres ved hjælp af iKontrol og vores modul til drift og vedligehold.

Til nogle af opgaverne har Stibo brug for at tilkoble en underentreprenør. Stibo kan via iKontrol sende opgaverne direkte til deres underleverandører og kan samtidig følge med i udførelsen af disse. Via plantegninger bliver opgaverne visuelt skitseret og tjeklister oprettes nemt med egne betegnelser på eksempelvis etage- og rumniveau.

iKontrol - digital kvalitetssikring

Stibos tekniske afdeling har specielt haft gavn af den overskuelige struktur, som iKontrols modul til drift og vedligehold tilbyder. Driftstekniker, Michael Haurum, er meget tilfreds med løsningen og har især været glad med fleksibiliteten i systemet.

 

Michael har udtalt: Mødet med iKontrol har medført, at vi har fået sat endnu mere system i vores driftssystem, og det har bl.a. medført, at vores underleverandører oplever, det er blevet nemmere at håndtere deres serviceopgaver. Yderligere har vi selv et bedre overblik over, hvilke opgaver/projekter der er igangværende, og hvilke der er afsluttet. Hele systemet har været nemt at komme i gang med og nemt at implementere i vores dagligdag. Og så har systemet endda givet os nogle nye og mere fleksible værktøjer at arbejde med, end vi havde forventet”.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk