Spar tid på dit vedligeholdelsesarbejde

Efter afslutning og aflevering af projektet starter drifts- og vedligeholdelsesfasen. Dette betyder også, at der skal afleveres en vedligeholdelsesmanual, hvori det fremgår, hvordan kunden skal vedligeholde materiellet / materialerne ift. garanti.

 

Med iKontrol kan du spare tid hver gang, du afleverer et projekt. Undgå det gentagende arbejde og den langsommelige proces med at finde de rette billeder, information mv. til vedligeholdelsesmanualen.

Opret dit materiel én gang

Med iKontrol skal du kun oprette materiellet/materialerne én gang. Systemet husker herefter dine indtastede data, der kan anvendes i alle fremtidige manualer.

 

Når materiellet/materialerne er indtastet i systemet, kan du trække en aktuel vedligeholdelsesmanual – og supplere manualen med egne billeder og tekst.

 

Du vælger selv, om systemet automatisk skal hente de nyeste oplysninger til fremtidige manualer, eller om du vil kunne trække en manual med ældre data.

Nem generering af din vedligeholdelsesmanual

Med iKontrols modul til drift & vedligehold kan du hurtigt og nemt generere din vedligeholdelsesmanual. Med bare ét klik er din manual klar og kan herefter printes eller sendes til kunden.

 

iKontrol er dit værktøj til hurtig generering af dine vedligeholdelsesmanualer. Vil du spare tid, og ønsker du et system, der kan forenkle arbejdet, skal du være velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Vil du høre mere om Drift og vedligehold

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk