DSJ Malergruppe har oplevet en væsentlig forbedring af virksomhedens kvalitetssikring

DSJ Malergruppe a/s er en moderne håndværks- og servicevirksomhed med kompetencer inden for bygningsmaling. Virksomheden anvender iKontrol og har på to år fået forbedret kvalitetssikringen af deres ydelser væsentligt. Vi tog en snak med malermester, Jens Jensen, hvis medarbejdere anvender iKontrol-systemet i deres daglige arbejde. Han sagde følgende om hans oplevelse af både samarbejde og system.

Hvorfor valgte I iKontrol?

Vi søgte efter et system til kvalitetssikring. Vi prøvede en del, men blev, efter et besøg af Torben, overbeviste om, at iKontrol var den bedste løsning på området. Jeres konkurrenter tilbyder systemer, der er alt for komplicerede – vi havde brug for en enkel og simpel løsning. Og det har vi fået med iKontrol.

Hvad bruger I systemet til?

Vi anvender systemet til proces-, modtage- og slutkontroller. Ligeledes havde vi brug for at kunne dokumentere medarbejdernes ekstraarbejde og virksomhedens arbejdsmiljøcertificering. Vi er meget glade for systemet.

Hvilke forbedringer har I opnået med systemet?

Vi har opnået store besparelser på den tid vi anvender i indsamlingen af vores dokumentation. Derudover har vi højnet kvaliteten af vores kvalitetssikring. Tidligere blev alt printet ud og lagt i mapper. Det slipper vi for med iKontrol. Alt samles nemlig på projektet og gemmes direkte i systemet.

Hvilke fordele har I opnået med iKontrol?

Systemet er let at anvende og finde rundt i. Det er eksempelvis let at oprette nye sager.

Vi har valgt, at vores malersvende skal have adgang med deres eget brugernavn. I princippet kunne de godt få adgang uden en bruger, men så ville de ikke kunne besvare de skemaer, som ligger i vores kontroller, og det skal de selvfølgelig.

Kan du nævne andre fordele?

Vores eksterne underentreprenører kan ligeledes få adgang til systemet – og det giver mulighed for et fleksibelt samarbejde.

Har I haft problemer med systemet?

Nej. Systemet fungerer, men det har været svært at overbevise nogle af vores folk om, at iKontrol var den bedste løsning. Alt nyt kan være svært at forholde sig til – specielt når man har løst opgaverne på én måde i mange år. Det kræver, at folk bruger systemet regelmæssigt, så de ikke glemmer. Og det kan stadig være en udfordring. Men vi er meget tilfredse med systemet.

Jens Jensen udtaler:

”Benjamin er suveræn til telefonsupport – det sidder bedre fast, når man har talt med ham. Og så tager han sig tid til at forklare tingene til bunds”.

Læs mere

Overvejer du at indføre et nyt system i din organisation men er i tvivl om, hvordan det vil blive modtaget? Så læs vores artikel om faldgruber i en forandringsproces og bliv klar til at tackle den modstand, der kan være forbundet hermed.

Jens Jensen
Malermester, dsj malergruppe a/s

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring, og hvordan I kan effektivisere jeres hverdag?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.