Effektiviser dine eftersyn og hold det fulde overblik via kalender og kort

 

Med iKontrols modul Eftersyn kan du optimere arbejdsprocessen ifm. planlægning, udførsel og dokumentation af eftersyn. Via central styring af stamdata sikrer du, at dine serviceteknikere foretager eftersyn på det rigtige grundlag.

Du opretter lokation, materiel, tilknytter tjeklister og planlægger dit servicebesøg i systemet. Således ligger det klar til, at serviceteknikeren i marken nemt kan udføre eftersynet direkte i appen.

Læs vores artikel om mobile servicerapporter og bliv klogere på alle fordelene ift. bl.a. QR-koder og kontrolrapporter.

Eftersyn - serviceeftersyn - iKontrol - digital kvalitetssikring
null

Samlet overblik over alle dine serviceeftersyn på tværs af dine kunder.

null

Planlæg opgaverne direkte i kalenderen på person- eller gruppeniveau.

null

Registrér brugte materialer som grundlag for fakturering.

null

Din kunde kan tilgå servicerapporter direkte via iKontrols Projektweb.

Planlæg opgaver direkte i kalenderen

Med kalenderfunktionen i eftersynsmodulet kan du nemt planlægge dine eftersyn på både person- og gruppeniveau. Via en simpel drag and drop funktion, kan de planlagte eftersyn placeres direkte i kalenderen, under en gruppe eller under den enkelte medarbejder.

På den måde har du altid overblik over dine eftersyn, samt hvor belastede dine medarbejdere er.

Opnå store besparelser

FLEX1ONE er serviceeftersynskunde, og bruger iKontrol til serviceeftersyn af mange hundrede lifte og dækmonteringsmaskiner.

 

“Via central styring af tjeklisterne kan gennemføre ændringer hos alle medarbejdere på én gang. I den digitale verden kan en tjekliste ændre udseende på baggrund af de svar, som en medarbejder giver. Det betyder, at vi kan spørge om de rigtige ting i forhold til producent, lifttype, eftersynsintervaller mv. Det giver vores medarbejdere et bedre overblik, da tjeklisterne kun indeholder relevante spørgsmål.”

 

Jannie Nielsen
Marketing Coordinator, FLEX1ONE

 

Læs mere om hvordan FLEX1ONE anvender iKontrol til eftersyn her.

Scan og identificer vha. QR-koder

Via iKontrol-QR-koder kan hvert enkelt materiel scannes og identificeres. Dette sikrer dels, at medarbejderen altid ved, at det er det rigtige materiel, han/hun arbejder på, dels at den udførte servicerapport altid bliver gemt på den rigtige sag.

 

Læs vores artikel om eftersyn af værktøj her og find svar på, hvordan du sikrer dig, at dine eftersyn bliver foretaget til tiden.

Central styring af dine projekter

Med iKontrols eftersynsmodul kan du optimere din arbejdsproces ifm. planlægning, udførsel og dokumentation af eftersyn. Via central styring af tjeklister kan du gennemføre ændringer hos alle dine medarbejdere på én gang. Sådan sikrer du, at det er de rigtige lister, som dine medarbejdere foretager eftersyn på baggrund af – og derved undgår du, at der laves eftersyn med forkerte tjeklister.

 

Mange anvender tjeklister i papirform, men med iKontrol undgår du at skulle sende ændringerne til den enkelte medarbejder. Medarbejderen undgår at skulle huske at printe den nye version, hvilket sparer ham/hende en masse tid.

serviceeftersyn - iKontrol - digital kvalitetssikring
null

Gør dit service-besøg færdigt ude hos kunden

Find, udfør og luk en opgave i én arbejdsgang på lokationen.

null
Scan og identificér med QR-koder

Sikrer at udførte servicerapporter altid bliver gemt på den rigtige sag.

Vil du høre mere om Eftersyn?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

hej@ikontrol.dk