Hos FLD er der stor fokus på kvaliteten i det daglige arbejde. Som et led i en ny strategisk plan for den sjællandske installatørvirksomhed, hvor også interne procedurer bliver kigget efter i sømmene, har man set behovet for øget fokus på kvalitetssikring ved byggesager og rammeaftaler.

FLD har derfor været på udkig efter et digitalt system, som både gør det nemt for projektlederen, såvel som den person, der udfører kontrollen, at arbejde effektivt med kvalitetsstyring. FLDs valg er faldet på iKontrol, hvor man allerede ved første møde kunne se, at iKontrol opfylder deres behov for fremadrettet fokus på området.

”Den første præsentation var rigtig god, og den oplevelse vi havde var, at dette var det rigtige system til vores forretning. Det skyldes primært præsentationen og den efterfølgende snak, der har været frem og tilbage for at få klarlagt ønsker og behov”, fortæller Sven-Erik Olsen, kvalitetssikringsansvarlig hos FLD.

Allerede ved første møde kunne vi mærke, at iKontrol er meget professionelle. De sætter sig ind i vores forretning og lytter til vores behov. Jeg er ikke i tvivl om, at vi vil få et tæt samarbejde med dem, og vi vil kunne sparre med dem, når der opstår behov for det.

Sven-Erik Olsen, kvalitetssikringsansvarlig
Finn L. & Davidsen A/S

Fleksibelt og brugervenligt system

Det har været et stort ønske fra FLDs side at finde et system, som både fungerer godt ude på byggepladsen, men hvor det også er nemt for ”dem på kontoret” at få det fulde overblik.

”Dét at få et system, som er intuitivt at bruge, både for dem på byggepladsen, men også for os på kontoret, giver en kæmpe værdi. Systemet er overskueligt, og vi har samtidig mulighed for at tilpasse løsningen til vores hverdag og den måde, vi ønsker at arbejde med kvalitetssikring”, forklarer Sven-Erik Olsen.

En IT-partner med god forretningsforståelse

FLD ved, at de ikke er eksperter på alle områder. Derfor er det vigtigt at få nogle IT-partnere, som kan forstå og være med til at udvikle deres forretning og deres digitale processer. Her er det indtrykket, at iKontrol er i gang med en spændende udvikling, hvor der er fokus på at skabe digitale redskaber, der løbende kan være med til at løfte FLDs digitale arbejdsgange.

”Allerede ved første møde kunne vi mærke, at iKontrol er meget professionelle. De sætter sig ind i vores forretning og lytter til vores behov. Jeg er ikke i tvivl om, at vi vil få et tæt samarbejde med dem, og vi vil kunne sparre med dem, når der opstår behov for det”, siger Sven-Erik Olsen.

Mulighed for udvidelse af samarbejdet

På de indledende møder blev FLD også introduceret for nogle af iKontrols nye løsninger; Digitale aftalesedler og Værktøj+. Disse løsninger kan på sigt også blive en del af FLD’s digitale værktøjskasse. Sven-Erik Olsen fortæller; ”Det er uden tvivl, interessant med de nye løsninger iKontrol kommer med, og jeg kan ikke udelade, at vi på sigt også vil kigge på disse løsninger. Men nu handler det om at starte et sted, og det er med vores kvalitetssikring.”

Om Finn L. Davidsen

Finn L. & Davidsen A/S er en moderne og højteknologisk el- og VVS-virksomhed med primært fokus på større byggesager, ejendomsistandsættelse og -vedligehold.

FLD er blandt Sjællands største el- og VVS-installatører. Med mere end 80 års erfaring og ca. 160 medarbejdere garanterer vi en kompetent og innovativ samarbejdspartner indenfor el- og VVS-løsninger.

Læs mere om FDL her.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk