null
null

Markér på tegninger og kort

I forbindelse med at du foretager dokumentation, kan du få brug for at fortælle, hvor i verden eller hvor i en bygning du befinder dig. Til dette formål har vi udviklet nogle funktioner, der gør det muligt at markere på både plantegninger og landkort.

 

Plantegninger uploader du til iKontrol via administrationssystemet, hvorimod kort defineres via en URL. Du kan altså bruge en lang række forskellige kort, som du også anvender i andet regi.

null

Tekst, billeder og lyd

Med iKontrol kan du foretage dokumentation via tekst, billeder og lyd. Du kan lave generelle noter til dine rapporter, og du kan knytte specifikke noter til de enkelte billeder.

 

Herudover har du mulighed for at markere dine registreringer ind på plantegninger, ligesom systemet altid logger GPS-koordinatet. Har du brug for at lave skitser eller koncepttegninger, kan du ligeledes gøre dette via systemet.

Markér på dine billeder

Det er ofte nødvendigt at kunne præcisere et specifikt område eller element på et billede. For at gøre dette muligt har vi udviklet en funktion til markering/tegning på billeder. Markeringerne foretages ved hjælp af frihåndstegning. Vi kan vælge mellem forskellige funktioner, farver og tykkelser.

 

Foretrækker du i stedet at skrive en kommentar til billedet, er dette også muligt. Når du er færdig med dine markeringer på billedet, gemmer du blot dokumentationen – lokalt eller på serveren.

null

Det hele samles i ét dokument

Når dokumentationen uploades til serveren, bliver den samlet under det valgte projekt og ligger allerede her journaliseret. På den måde kan du let tilgå dokumentationen på et senere tidspunkt.

 

Efter journaliseringen har du mulighed for at redigere i dokumentationen. Du kan eksempelvis tilføje et ekstra billede eller rette en stavefejl i en tekst. Du kan også generere et pdf-dokument, der indeholder alle data fra dokumentationen. Dokumentet kan enten downloades, eller du kan sende det via email.

 

Læs mere om modulet og alle fordelene i vores artikel mobil fotodokumentation og bliv klogere på, hvordan iKontrol kan hjælpe dig. 

De bruger iKontrol

Vil du høre mere om Fotodokumentation, og hvordan I kan effektivisere jeres hverdag?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk