Vi ønsker at give dig den bedste start på en papir-løs arbejdsdag. Det hele starter med en snak om dine behov og herefter sørger vi for at introducere dig til systemet. På den måde kan du være kørende med dit projekt allerede i morgen.

null
null

Ring eller send os dine kontaktoplysninger

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om din løsning. Du kan ringe på +45 7060 5855 eller sende en mail til salg@ikontrol.dk.

Du kan også sende os dine kontaktinfo herunder, og vi ringer dig op.

null
null

Vi tager en snak om dine behov

Via en kort samtale finder vi sammen ud af, hvad det præcist er du og din virksomhed har behov for. Vores system er fleksibel og du skal selvfølgelig kun betale for det, du har behov for.
null
null

Vi hjælper dig i gang med første projekt

I opstartsfasen, hjælper vi dig godt i gang. Du har mulighed for at vælge online eller fysisk undervisning. Vores onboarding team er der for dig indtil du er kørende med dit første projekt. Har du spørgsmål som opstår efterfølgende og behov for hjælp, kan du altid tage fat i vores support, de er altid klar til at hjælpe dig.
null

Det er blevet meget nemmere at oprette sager, hvilket betyder, at vi ikke bruger nær så lang tid som før. Jeg har haft en god opstart, og det er godt at vide, at hjælpen kun er et telefonopkald væk, så står iKontrol klar.

Signar Hammer, Project Chief, Kemp & Lauritzen A/S

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk