Herunder kan du læse mere om vores kontrolskema og tjekliste i vores modul Digital KS

Opret selv dine skemaer og tjeklister

Med iKontrol kan du selv definere dine kontrolskemaer og tjeklister og tildele disse til relevante personer.

 

Brugeren kan altså kun se de relevante kontrolskemaer på enheden, som han/hun er ansvarlige for at besvare og skal således ikke tage stilling til unødig støj.

 

Du kan også opdele dine kontrolskemaer i mapper, så brugeren let kan finde de kontrolskemaer, som han/hun skal bruge.

 

Eksempler på sådanne mapper kan være modtagekontroller, proceskontroller, sikkerhedskontroller og slutkontroller.

Svartyper

I forbindelse med at du opretter dine kontrolskemaer og tjeklister kan du definere forskellige typer af svar til de enkelte spørgsmål. Nogle spørgsmål skal måske blot besvares med et ja/nej, hvor andre kan besvares med en målt værdi.

 

Med iKontrol kan du selv definere, hvad der er rigtige og forkerte svar på dine spørgsmål. Du kan tildele farvekoder og oprette opgaver på baggrund af dine svar. Disse funktioner anvendes blandt andet til mønsterrundering.

 

iKontrol tilbyder en række forskellige svartyper, og vi udvikler denne del løbende. Herudover kan du, på de enkelte svar, vedhæfte dokumentation i form af tekst, billeder og lyd.

Underskrifter

I relation til dine kontrolskemaer og tjeklister har vi udviklet en underskriftsfunktion, så du kan underskrive dine skemaer og tjeklister på både telefon eller tablet/ipad.

 

Funktionen giver dig mulighed for at opsætte, hvem og hvor mange der skal underskrive besvarelsen.

 

Den giver samtidig flere ansvarlige/involverede parter mulighed for underskrive samme blanket. Du kan sætte alle de underskrifter op, som du ønsker.

Delvise besvarelser

Når du arbejder i iKontrol, kan du hele tiden vælge, om du vil gemme dit arbejde på din enhed (lokalt), eller om du vil sende det tilbage til kontoret / serveren.

 

Muligheden for at arbejde lokalt er meget afgørende for de af vores kunder, der arbejder i områder med dårlig internetdækning.

 

Omvendt er det i andre tilfælde smart at kunne dele sit arbejde og lade andre fortsætte, hvor man selv slap. Det giver fleksibilitet i tilfælde af sygdom eller udskiftning af medarbejdere.

iKontrol samarbejder med

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring, og hvordan I kan effektivisere jeres hverdag?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk